Dolar 32,3285
Euro 35,0893
Altın 2.297,14
BİST 9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt Son Yılların En Soğuk Günlerini Yaşıyor

Bayburt Son Yılların En Soğuk Günlerini Yaşıyor
11 Şubat 2020 09:44 | Son Güncellenme: 11 Şubat 2020 09:45
A+
A-

Bayburt il genelinde yoğun kar yağışı sonrası dondurucu soğuklar gündelik yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Son yılların en soğuk günlerinin yaşandığı Bayburt’ta hava sıcaklıklarının geceleri eksi 26 dereceye sabah saatlerinde ise eksi 20 derecelere kadar düşmesi, özellikle okula giden öğrencileri daha fazla etkiliyor.

Aşırı soğuk havanın etkisiyle şehir merkezinden geçen Çoruh nehrinin büyük bir bölümü tamamen buzla kaplanır hale dönüştü. İşlerine arabasıyla gitmek isteyenlerin büyük bir bölümü ise dondurucu soğuktan etkilenen araçları çalışmadığı için sorun yaşadılar.

Adeta zemheri soğuklarını yaşanan Bayburt’ta kuşlar ve diğer hayvanlar ise soğuk nedeniyle yuvalarından çıkamadıkları için yiyecek sıkıntı yaşıyor.

 

YORUMLAR

  1. EneXDlAn dedi ki:

    Bu soğukta çoluk çocuk mahvoluyor sabah. etrafımızdaki tüm iller tatil bir tek bayburtta tatil yok. erzincanın gece -18 gündüz -6 tatil , bizde ise gündüz -13 gece -26 tatil değil. ne güzel adalet.

  2. öğrenci dedi ki:

    Ama o soğukta okula gidiyoruz

  3. YsF dedi ki:

    Sabah servis arıza yaptı. Sonra da lastiği patladı. Toplam 20-25 dk -20 derecede bekledik. Bizim günahımız ne de bu havalarda okula gidiyoruz. Tatil yapılsa ne olur yani ?