Dolar 32,3119
Euro 35,0521
Altın 2.277,29
BİST 8.991,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt Sezonun İkinci Yarısına “Farklı” Başladı

Bayburt Sezonun İkinci Yarısına “Farklı” Başladı
21 Ocak 2018 14:48 | Son Güncellenme: 21 Ocak 2018 16:41
A+
A-

Bayburt Grup Özel İdare Spor sezonun ikinci yarısının ilk maçında kendi sahasında Erzin Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek puanını 28’e yükseltti.

Güneşli ama soğuk havada, saha zemininin büyük bir bölümü ise don olan maç her iki takım içinde önem arz ediyordu. Bayburt Grup yeni transferleriyle sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamak isterken, Erzin Belediyespor ise ligdeki tehlikeli bölgeden kurtulmak için sahaya çıktılar.

Maça iyi başlayan ve rakip kalede gol arayan Bayburt Grup, 8. dakikada kalesinde golü gördü. Erzin Belediyespor maçın 8. dakikasında kullandığı köşe vuruşunu Ali Ezcan’la gole çevirdi ve 1-0 öne geçti.

Yediği gol sonrası toparlanmaya çalışan ev sahibi ekip yaptığı ataklarla Erzin kalesine yüklenmesine rağmen bir türlü gol bulamadı. Maçın 44. dakikasında iki takımı futbolcuları arasında yaşanan bir anlık gerginlik neticesinde Erzin Belediyespor’dan Umut Çelik kırmızı kart gören isim oldu. İlk devre 8. dakikada atılan golle Erzin Belediyespor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

Maçın ikinci devresine baskılı başlayan ve rakibinin 10 kişi kalmasını değerlendirmeye çalışan ev sahibi Bayburt Grup, sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklenmeye başladı. 64. dakikada Güney Gazioğlu’nun uzaktan çektiği şut ağlarla buluştu ve skora 1-1’ lik denge geldi. Beraberliği yakalayan ve moral bulan Bayburt Grup ataklarını sıklaştırdıkça , 10 kişi kalan Erzin Belediyespor defansında açıklar vermeye başladı. Yaptığı değişikliklerle daha diri bir takım görüntüsü sergileyen Bayburt Grup, 78. dakikada Güney Tutucuoğlu’nun kaydettiği golle 2-1 öne geçti. Maçın 90. dakikasında ise Aykut Sarıdoğan’la gol bulan Bayburt Grup sahadan 3-1 galip ayrılan taraf oldu.

Sezonun ikinci devresinin ilk maçında en çok dikkat çeken ise Bayburt Grup’un devre arası yaptığı yeni transferlerin performansı oldu. Yeni transferlerin sezonun ilk devresindeki takıma göre önemli güç kattıklarını söylemek mümkün. Ancak bu transferlerin takıma uyum göstermeleri için birkaç hafta zamana ihtiyaçları olduğunu kabul etmek gerekir.

Aldığı galibiyetle puanını 28’e yükselten Bayburt Grup Özel İdare Spor önümüzdeki hafta Düzcespor’la deplasmanda mücadele edecek.

Haftanın maç sonuçları

Bayburt Grup Özel İdare     3 – 1   Erzin Belediyespor

Batman Petrolspor    2 – 0   Bayrampaşa

Kozan Belediyespor  0 – 1  Kemerspor 2003

Manisa BBSK  0 – 0  Yomraspor

Erbaaspor     0 – 0  Çanakkale Dardanel SK

Çatalcaspor   2 – 0  12 Bingölspor

Halide Edip Adıvar SK         0 – 0   Düzcespor

Bergama Belediyespor        2 – 1   Orhangazi Belediyespor

Ofspor   1 – 0 Yeni Altındağ Bld.

https://www.youtube.com/watch?v=1UkC-7TSqAA

YORUMLAR

  1. ismail dedi ki:

    Bayburt sporu tebrik ederim güzel maç olmuş yönetimin seyircisine sahip çıkmasını rıca ediyorum eften püften sebeplerle 50 ye yakın seyirci maç esnasında emniyete gidip imza atıyo maça gitmedigine istinaden bu seyirciler bayburt spora gönül veren insanlar 50 kişi için emniyet birimleriyle konuşulup bu seyircileri trübünde yerlerini almalılar sayın büyüklerimden öncelikle sayın valimden ve yöneticilerden bir adım atılmasını rıca ediyorum