Dolar 32,5836
Euro 34,8316
Altın 2.411,21
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Bayburt Polis Eğitim Merkezi Hizmet İçin Gün Sayıyor

Bayburt Polis Eğitim Merkezi Hizmet İçin Gün Sayıyor
19 Ekim 2018 19:34 | Son Güncellenme: 21 Ekim 2018 22:23
A+
A-

Bayburt’ta 2017 yılında yapımına başlanan Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Yurdu kısa bir süre sonra öğrencileriyle buluşuyor. 

Tamamlanan inşaatı ve çevre düzenleme çalışmaları devam eden Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Yurdunda incelemelerde bulunan Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan POMEM Müdürü Ufuk Sami Günel’den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.  

Yaklaşık bin kişi kapasiteli tamamlanan yurt binasının çevre düzenleme işlerinin de bir kaç gün içinde bitirileceğini, öğrenci alım sürecinin başladığını ve bir ay sonra yeni polis adaylarının eğitim almaya başlayacağını söyleyen Vali Pehlivan şunları söyledi, “Öğrenci Yurdunun çevre düzeni çalışmaları devam ederken, diğer taraftan da eşyaların yerleştirilmesi için çalışmalar devam ediyor. Çevre düzenleme çalışmaları da İl Özel İdare ekibiniz tarafından bir kaç gün içinde bitirilecek. Bununla birlikte merkezimizin Polis Özel Harekat Eğitim Merkezi olarak dönüştürülmesine yönelik süreç de devam ediyor. İl Özel İdaresi olarak yaklaşık 45 dönümlük bir yer tahsisi gerçekleştirdik. Polis özel harekat adaylarımız için bu bölgede ülkemizin en modern parkurlar, spor ve diğer eğitim alanlarının yer alacağı proje bitmek üzere. Projenin tamamlanmasıyla yapım ihalesi de gerçekleştirilecek ve burası tam donanımlı bir Polis Özel Harekat Eğitim Merkezi haline gelecek.” 

Vali Ali Hamza Pehlivan’a incelemeleri sırasında Bayburt POMEM Müdürü Ufuk Sami Günel, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.

YORUMLAR

  1. Bayburt lu Salih dedi ki:

    1997 yılında Polis Okulu açılışı olmuştu Bayburt ta, yani 20 yıldır bir türlü müstakil bir konumda değil idi, şimdi müstakil bir konuma kavuşması gayet güzel oldu.
    Geçte olsa faaliyete geçmesi güzel oldu, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.