Dolar 32,3653
Euro 34,9637
Altın 2.325,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Bayburt Özel İdarespor’un geleceği masaya yatırıldı

Bayburt Özel İdarespor’un geleceği masaya yatırıldı
16 Aralık 2022 14:27 | Son Güncellenme: 16 Aralık 2022 14:32
A+
A-

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Bayburt Özel İdarespor’un ligdeki kötü gidişinin masaya yatırıldığı istişare toplantısında beklenen ilerleme sağlanamadı.

2022-2023 futbol sezonunda lig tarihinin en kötü dönemini yaşayan Bayburt Özel İdarespor sezonun ilk yarısını 18 maçta aldığı 9 puanla son sırada tamamladı.

Bayburt Belediyesi’nin sağladığı önemli ekonomik katkıların yanı sıra Bayburt Valiliğinin sağladığı desteklerle ligdeki gidişatını sürdürmeye çalışan takıma öncelikle yeni bir yönetim ve borçların ödenmesi için çareler aranıyor.

Son yıllarda kulüpte yaşanan ekonomik sorunların yanı sıra yönetim oluşturmakta sıkıntılar yaşanıyor. Bayburt Özel İdarespor’un geleceğiyle ilgili yeni valilik binasında gerçekleştirilen istişare toplantısında özellikle ekonomik durum istişare edildi.

Toplantıya özellikle geçmiş dönemlerde yöneticilik yapan isimlerin yanı sıra siyasi parti il başkanları ve STK temsilcileri de katılarak düşüncelerini aktardılar. Bayburt Özel İdarespor’la ilgili kamuoyunda yapılan tartışmaların değerlendirildiği toplantıda, acil ödenmesi gereken borların tedarik edilmesi ve yeni bir yönetimin oluşturulması konusunda çareler arandı.

Önümüzdeki günlerde oluşturulması düşünülen yeni yönetimle birlikte takımın nasıl bir yol haritası çizeceği ise şimdilik merak konusu.

Bilinen bir gerçeğin altını çizmekte yarar var. Bayburt Özel İdarespor’un öncelikle il dışında yaşayan işadamları tarafından sahiplenilmesi gerekiyor. Bunun dışında Bayburt’tan verilecek desteklerle 2. Ligi bırakın gelecekte 3. Ligin bile hayal edilmesi gerçekten hayalcilik olur…

İstişare toplantısına, geçmiş dönem başkanlık ve yöneticilik yapan bazı isimlerin yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bekir Kasap, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, İyi Parti İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, Saadet Partisi İl Başkanı Abdulmecit Bekmezci, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Osman Görer, Gelecek Partisi İl Başkanı Nazir Güler, Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanı Yunus Emre Zengin, iş adamları, önceki dönem kulüp yöneticileri, kurum amirleri ve STK temsilcileri yer aldı.

 

 

YORUMLAR

  1. Ruhi Aktaş dedi ki:

    En azindan ligde kalsın ikici lig şuan lik yeterli

  2. Kamil dedi ki:

    Az akıllı olun topcuya verilen parayla ne fabrikalar kurulur da kaç kişi ekmek yer takımın sadece iki haftada bir otele faydası var futbola değil ekmeğinize bakın şehrin parasını yedirmeyin yazık

  3. selim dedi ki:

    Kimler neler dedi önemli tabiki örneğin belediye ve valiliğin dışında kimlerin katkısı var kimler hangi fikirleri öne sürdü siyasiler ne düşünüyor siyasi parti il başkanları özellikle ak parti il başkanı ve mhp il başkanı ne katkı sundular en azından fikir olarak mesela sayın kasap entrika adamıdır bayburt spor için bir fikir beyan ettimi onada bir entrika kursun kurtulsun bayburt spor

  4. Yasin dedi ki:

    Çok erken (!)