Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Az Bulutlu
Bayburt
19°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 23°C
Çar 26°C

Bayburt Özel İdarespor’dan 3 Altın Puan

Bayburt Özel İdarespor’dan 3 Altın Puan
2 Ocak 2021 16:06 | Son Güncellenme: 2 Ocak 2021 16:10
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor’un ertelenen maçlardan birisi olan Tarsus İdman Yurdu maçından 1-0 galip ayrılarak 3 altın puan aldı ve lige tutunma umutlarını artırdı.

Bayburt Özel İdarespor 3 gün önce kendi sahasında aldığı Mamak FK yenilgisi sonrası önemli bir avantajı kaybetmiş ve ertelenen Tarsus maçını bir anlamda lige tutunma açısından kader maçı olarak değerlendiriyordu.

Genç Osman Stadyumundaki maça hızlı başlayan ve üst üste gol pozisyonları bulan Bayburt Özel İdaresporlu futbolcular 27, 34 ve 41. dakikalarda önemli pozisyonlardan yararlanamadılar.

Maçın 45. dakikasında Tarsus İdman Yurdu’nun defansta yaptığı hatayı iyi değerlendiren Yener Arıca kaleciyi de çalımlayarak topu ağlara gönderdi ve Bayburt Özel darespor 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında sonucunu belirleyen gol oldu.

İkinci yarıya konuk ekip Tarsus İdman Yurdu etkili başladı ve sağlı sollu ataklarda gol pozisyonları buldu. Kalesinde adeta devleşen kaleci Enes Fideyeo kurtardığı pozisyonlarla rakip takımın futbolcularına saç baş yoldurdu.

İkinci yarısı ev sahibi ekibin yarı sahasında geçen maçta her iki takımda gol bulamadı ve sarı siyahlılar aldığı 3 puan ligde kalabilmek için umutlarını artırırken moralde bulmuş oldu.

Futbolcuların sahada gösterdikleri mücadele hırsıyla galip gelen Bayburt Özel İdarespor puanını 14’e çıkarırken Tarsus İdman Yurdu 23 puanda kaldı.

Bayburt Özel İdarespor 6 Ocak 2021 Çarşamba günün deplasmanda Pendiksporla mücadele edecek.

Ertelenen maç sonuçları:

Bayburt Özel İdarespor – Tarsus İdman Yurdu  1 – 0

Kastamonuspor  –  Eyüpspor  0 – 1

 

 

YORUMLAR

  1. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

    Yönetim ,teknik heyet ve futbolcuları tebrik ediyorum.. Mamak maçını alsaydık daha mükemmel olacaktı, olsun KEŞKE demek , geriye bakmak yok.. Kaybedilen puanları , dışarıdan getirerek kapatacağız, Pendik maçından puan ve puanlar bekliyorum.. Futbolcular güven kazandıkça , sonuçlarda güzel olacaktır. Bayburt bu moralsizliğin handikabını yaşıyor.. Bunu
    atlatmaya başlamıştır.., İddia ediyorum, Bayburt ligi en iyi yerde bitirecektir…selamlar…