Dolar 32,4676
Euro 34,7142
Altın 2.435,69
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Bayburt Özel İdarespor’da puan kaybı devam ediyor

Bayburt Özel İdarespor’da puan kaybı devam ediyor
17 Ekim 2021 16:53 | Son Güncellenme: 17 Ekim 2021 21:02
A+
A-

Genç Osman Stadyumunda oynanan Bayburt Özel İdarespor Çorum FK mücadelesini ev sahibi ekip 2-1 kaybederek önemli bir avantajı daha değerlendiremedi.

Son ki maçta kalesinde 5 gol gören ve 1 gol atabilen Bayburt Özel İdarespor’da kapuan kaybı ve kötü futbol devam ediyor.

Maçın ilk dakikalarında rakip kalede baskı kuran sarı siyahlılar 7. dakikada Emre Şahin’le yakaladığı pozisyonda boş kaleye topu gönderemeyince önemli br pozisyondan yararlanamadı.

Defans ağırlıklı futbolu tercih eden Çorum FK, 12. dakikada Umut Kaya’nın kontra atakla yakaladı topu iyi değerlendirdi ve çalımlarla girdiği ceza sahasında topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçta 20. dakikada Bayburt Özel İdarespor’dan Ömer Esenkaya ceza sahasına havadan gelen topu bir metreden kafayla kale yerine dışarı attı. Maçın ilk 45 dakikası Çorumsporun 1-0 lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Çorum FK oldu. 57. dakikada serbest atışten gelen topu kafa vuruşu ile ağlara gönderen Salih Zafer skoru 2-0’a taşıdı. 

İkinci golü yiyen Bayburt Özel İdarespor’da yapılan oyuncu değişiklikleriyle toparlanan ev sahibi ekip rakip kaleye iyice baskı kurmaya başladı. 67. dakikada topla buluşan İbrahim Alan’la düzgün bir vuruşla skoru 2-1’e taşıyan golü kaydetti.

Dakikalar ilerledikçe heyecanın iyice arttığı maçın son dakikalarında pozisyonlara giren Bayburt Özel İdarespor beraberlik golünü bulamayınca maç 2-1 Çorumspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

Maçın 90 dakikasında üç kez rakip kaleye gelen Çorum FK bunlardan ikisin gole çevirirken, Bayburt ekibi baskılı oynadığı maçta rakip kaleye şut çekemedi. Geçen hafta deplasmanda alınan yenilginin şokunu hala üzerinden atamadığı görülen Bayburt Özel İdarespor’da morak bozukluğu gözlenirken kalecisi Zülküf’ün zaman zaman yaptığı hatalar dikkat çekti.

Ligde puan kaybına devam eden Bayburt Özel İdarespor 23 Ekim Cumartesi günü Bodrunspor’la deplasmanda mücadele edecek.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor  –   Çorum FK 1 – 2

Etimesgut Belediyespor   –  Sarıyer  1 – 0  

Ergene Velimeşe  –  İnegölspor  2 – 1

Kahramanmaraşspor   –  Van Spor FK  0 – 3

Sivas Belediyespor   –    Bodrumspor  0 – 0

Turgutluspor  –   Ankaraspor  4 – 3

Sakaryaspor  –   Hekimoğlu Trabzon 0 – 0

Afjet Afyonspor  –   Adıyaman FK  1 – 0

Diyarbekirspor  –  Niğde Anadolu FK  3 – 0

Serik Belediyespor  –  Somaspor   1 – 0

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. Bayburt69 dedi ki:

    Su BAYBURT SPOR un suan tek sorunu kadro planlaması yanlışı ve eksikliğin gorulmemesidir.
    1Her iki.kanat oyuncusu bulunmaması
    2 Hedef santrfor eksikliği
    3 Sol bek eksikliği
    4 Yunus Emre nin yerine yeni bir 10 numara
    Bu eksikler devre arasında giderilmesi durumunda playof gelir. Birde malssef takımın hocası nin oyun içi alternatif planinin olmaması, başladığı oyun planini sürekli sürdürmesi, gerekli oyun içi değişikliği yapamaması…
    Takım hep kötü oynuyor eleştirisi nin sebebi takımın saha içinde kendini geliştirememesidir…

  2. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

    GEÇMİŞ OLSUN.. Artık hayal aleminden uyanmalıyız. Sakarya,Sivas ve Çorum 3 tane asıl rakibine evinde puan vermişsen, ployfa oynamamızda çok zor.. ilk 10 dışına çıkmayalım , ligin böyle bitmesine razıyım.. Hatalarımız oyunumuz hiç gelişmedi, rakibi bezdirerek, ezerek yenemiyoruz. Gidişatın daha güzel olması , teknik heyet ve futbolculara bağlı, yönetimde ona göre plan program yapmalı, başarıda ,başarısızlıkta yönetimindir..(!) gönül ister ki Bodrumdan puanla dönelim, bu futbol temposuyla çok zor.. Bundan sonra değil galibiyet , her deplasmandan gelecek 1 puan ekstra olur.. Tabi ki bu futbola göre… Takımı fazla tenkit edip, üzmeye gerek yok. demek ki güçleri, yetenekleri bu kadar, mevcut kadrodan daha çok verim bekleniyorsa, yönetim çareyi bulmalı… Taraftar olarak ,tam destek yanlarındayız… Sadece mutlu olmak istiyoruz, bize çok görmesinler…