Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Az Bulutlu
Bayburt
19°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 23°C
Çar 26°C

Bayburt Özel İdarespor’da İstifa ve Kongre Kararı

Bayburt Özel İdarespor’da İstifa ve Kongre Kararı
3 Kasım 2022 23:26 | Son Güncellenme: 3 Kasım 2022 23:31
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor Yönetim Kurulu 15 Kasım tarihinde olağanüstü seçim kararı alırken, diğer taraftan kulüp başkanı Celil Çalışkan istifa ettiğini açıkladı.

Sezon başından buyana işlerin iyi gitmediği ve ligde 12 maçta 5 puanla 18’nci sırada yer alan Bayburt Özel İdarespor’dan yapılan açıklamada, “15 Kasım 2022 saat 14:00’da kulübümüz sosyal tesislerinde yapılmak üzere “Olağanüstü Seçimli Genel Kurul” kararı alınmıştır” duyurusu yapıldı.

Bayburt Özel İdarespor yönetim kurulu olağanüstü seçim kararı alırken, diğer tarafta kulüp başkanı Celil Çalışkan ise Noter aracılığıyla istifa ettiğini açıkladı.

Çalışkan’ın istifa kararında şu ifadeler yer alıyor: Bayburt Özel İdarespor Yönetim Kurulu Başkalığı ve tüm görevlerimden gördüğüm lüzum üzere istifa ediyorum. Gereğin yapılması arz ederim.”

Bayburt Özel İdare Spor 5 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Çorum FK ile karşılaşacak.  

 

 

        

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. murat canpolat dedi ki:

    daha önce de istifa etmiş, ikna edilerek geri getirilmişti. şimdi tekrar istifa ediyor. şaka gibi. yahu madem istifa edecektin niye geldin, şimdi niye gidiyorsun?

  2. M.Salih GÜVELİ dedi ki:

    Bizler Bayburt ta veya Bayburt dışında bulunan Bayburt lular olarak ;
    Bayburt u ve Bayburt sporu acizane takip ede bildiğimiz ölçüde takip etmeye çalışıyoruz.
    Bayburt Öezl idare spor başkanı sayın Çalışkan ın neden istifa ettiğini bilmiyoruz, fakat takip edebildiğimiz kadarı ile yalnız kaldığı ve yeterli desteği göremediği için istifa ettiği yönünde kanaatler var, bu düşünncesinde de anladığımız kadarı ile haklı görünüyor.
    Bir şehrin ulusal ve uluslar arası alanda tanıtımına ve kalkınmasına spor külüpleri ve kültürel etkinliklerin büyük katkısı oludğunu unutmamak lazım;
    Eğer Bayburt un gerçek manada büyümesini istiyor isek Bayburt un içinde ve dışında, hatta yurt dışında yaşayanlar imkanı ölçüsünde destek vermeli. Hormonlu destek te olmamalı, devamlı sıcak para vererekte çözmek zor olabilir, klasik söylem halini alan ve ülke sporumuzun sli sıkıntısı olan bu konuyu bizler kendi çapımızda çözmeli ve sıcak para bulma telaşından kutularak, oyuncu yetiştirip satarak maddi sorunlarımızı çözmeliyiz. Tabiki hakkaniyet içinde olmalı, kabiliyeti olanlar yer almalı, torpile mahal vermemeli.
    HA bu gün ne olabilir STK lar yolu ile yerelde, yurt içinde ve dışındaki dernekler , vakıflar aracılığı ile en azından üyelerden hale hazırda imkanı olan imkanı olduğu kadar, sonra ki aylarda ise dernekler ve vakıflar lüyelere ulaşmak ve ne kadar üyenin veya üye olmayanın katılım sağladığını göre bilmek için, tabiki üyeler ve üye olmayanlar kabul eder ise, liste tutarak her ay takip yapılıp, aylık 10TL 20TL Bayburt özel idare spor hesabına katkı sağlana bilir. Geçici olarak bu buhrandan kurtuluruz, takım ikinci ligden düşmez ve daimi olursa şehir için iyi olur.
    Bu arada kalıcı yatırım ve istihtam içinde projeler geliştirmeli, Bayburt un tanıtımına katkı sağlanmalıdır, tanıtım için şehir içindeki ve dışındakı dinamikler özellikle bu şehirde özleyiciyi etkileyecek sinema filmi ve dizisinin sponsorlar oluşturarak çekilmesine katkı sunmalı, şehrin tanıtımı daha iyi yapılmalıdır.

  3. Hakikat dedi ki:

    Sayın başkanım yapılacak çok iş vardı nereye.?