Dolar 32,5990
Euro 34,7845
Altın 2.410,89
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Bayburt Özel İdarespor’da Bülent Topuzoğlu ile yollar ayrıldı!

Bayburt Özel İdarespor’da Bülent Topuzoğlu ile yollar ayrıldı!
11 Ocak 2021 17:16 | Son Güncellenme: 11 Ocak 2021 17:17
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor teknik direktör Bülent Topuzoğlu ile yollarını ayırdı.

Sezonun ilk yarısı bitmeden 2 teknik direktörle yollarını ayıran Bayburt Özel İdarespor’da yeni teknik direktör arayışı başladı.

2.Lig Kırmızı Grup’ta başarısız bir sezon yaşayan ve 18 maçta 12 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 4 galibiyetle ligde sondan ikinci durumda olan Bayburt Özel İdarespor Başkanı Şemsettin Çalışkan yaptığı açıklamada, “Bayburt Özel İdarespor kulübümüzde Teknik Direktör sayın Bülent Topuzoğlu ve ekibi ile yollarımız bugün itibariyle ayrılmıştır. Sayın Bülent Topuzoğlu’na kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

Sezon başında Ali Nail Durmuş’u takımın başına getiren Bayburt Özel darespor, Kasım ayının sonunda Durmuş’la yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Topuzoğlu’nu getirdi. Başarısız sonuçlar devam edince yaklaşık 1.5 ay görev yapan Topuzoğlu ile de yollar ayrılmış oldu. Yani başarısız sonuçların faturası teknik direktörlere kesilmiş oldu.

Kulüp yönetimi tarafından alınan bu karar sonrası Bülent Topuzoğlu ile anlaşarak yollarını ayıran Bayburt Özel İdarespor, yeni teknik direktör arayışlarını sürdürürken, diğer taraftan ikinci yarı takımı daha güçlü bir kadroya kavuşturmak için transfer çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Perşembe günü Genç Osman Stadyumunda oynanacak olan Sakarya spor maçı öncesi teknik direktör arayışlarının neticelenmesi beklenmiyor.

 

 

YORUMLAR

  1. reis dedi ki:

    Allah aşkına hocanın ne günahı var doğru düzgün oyuncu kadrosu yok ki adamın elinde boşverin , bize amatör lig en iyisi , ben bu adamın yerinde olsam bir daha geçmem takımın başına

  2. Bayburtlu Salih dedi ki:

    Bayburt Sporumuza , bundan sonra ki dönemlerde başarılar diliyorum, yönetime hayırlı başarılı sezonlar temenni ediyorum.
    Bülent TOPUZ beyi tanımam ,lakin yıllardır bakıyorum, takım sıkıştığı zaman ilk çağırdığı isim oluyor, 2014 yılında amatörden 3, lige yükselirken gayet iyi idi, sonrasında onunda şanssızlığı bir türlü istenilen başarıyı elde edemedi.

  3. abbas yolcu dedi ki:

    BÖYLE TAKIM YÖNETİLMEZ, BÜLENT TOPUZOĞLUYLA ANLAŞAMIYORSAN HANGİ HOCAYLA GEÇİNECEKSİN…?