Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Az Bulutlu
Bayburt
19°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 25°C

Bayburt Özel İdarespor uzatmalarda 1 puana razı oldu

Bayburt Özel İdarespor uzatmalarda 1 puana razı oldu
30 Ekim 2022 17:02 | Son Güncellenme: 30 Ekim 2022 21:09
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor kendi evinde karşılaştığı Batman Petrolspor’la 1-1 berabere kalarak işini iyice zora soktu.

Ligde zor günler yaşayan Bayburt Özel İdarespor kendi evinde mutlak 3 puan için çıktığı Batman maçında uzatma dakikalarında beraberliği koparabildi.

Maçın il yarısının 31. dakikasında Bayburt Özel İdarespor’dan Ramazan Övünç’ün topu direkten döndü. Orta saha mücadelesine dönüşen ilk 45 dakikada topa hakim olan ve daha kontrollü oynayan takım konut ekip Batman oldu. İlk yarı 0-0 golsüz tamamlandı.

Maçı ikinci yarısına ilk yarıya oranla biraz daha atak başlayan Bayburt Özel İdarespor oldu. 52 dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Kubilay Eren Şahin net gol pozisyonundan yararlanamadı.

Dakikalar 62’yi gösterdiğinde sağ kanattan atak geliştiren sarı siyahlılar, caza sahasında topla buluşturduğu Furkan Özdemir’e alda at dedirtecek pozisyonda Furkan, zor olanı yaptı ve topu kaleciye teslim etti.

Dakikalar ilerledikçe Bayburt Özel İdarespor’lu oyuncular iyice oyundan düşünce oyunun üstünlüğü konuk ekibin eline geçti. Kanatlardan yüklenmeye başlayan Batman Petrolspor, 81. dakikada sol kanattan ortaladığı topa ceza sahası içerisinde Burak Bozbey ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi 1-0.

Maçın uzatma dakikalarında ceza sahasının hemen ön tarafında serbest vuruş kazanan Bayburt Özel İdarespor Ali Aktaş’ın attığı golle beraberliği yakaladı. Bu gol maçında sonucunu belirleye gol oldu.

Maçın bitiş düdüğü ile saha içerisinde futbolcular arasında tartışma çıkınca saha içi bir anda karıştı. Kısa bir süre sora tartışmalar sona erince her iki takımda birer puanla sahadan ayrılmış oldular.

Maçın geneline bakıldığında bu takım kadrosunun ligde tutulmasının zor olduğu her yönüyle gözlenebiliyor. Daha net konuşmak gerekirse Bayburt Özel İdarespor profesyonel tarihinin en zayıf takımına sahip olduğunu söylemek yanlış olmasa gerek…

Ligdeki puanını 5’e çıkaran Bayburt Özel İdarespor 5 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Çorum FK ile mücadele edecek.

Diğer tarafta, Ziraat Türkiye Kupası’nda Bayburt Özel İdarespor 4. eleme turu kupa maçında 9 Kasım Çarşamba günü deplasmanda saat 14.00 de Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor   –   Batman Petrolspor  1-1

Düzcespor     –    Nazilli Belediyespor  1-2

Esenler Erokspor   –   Amed Sportif  1-2

24Erzincanspor    –   Bursaspor  2-0

Isparta 32 Spor   –   Şanlıurfaspor  0-3

Menemenspor               –   Somaspor  3-2

Tarsus İdman Yurdu   –   Çorum FK  1-1

İnegölspor     –     Afjet Afyonspor  1 – 3 

Ankaraspor    –   Sivas Belediyespor  0-0

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Geyri Dayi dedi ki:

    Bayburt`ta ki futbol taraftari kitlesi simdi degil her zaman sizin söylediginiz gibiydi. Kaba, küfürbaz, cahil… Futbol denen sporu, spor degil de cok farkli, milli bir kavram olarak gören cok büyük bir seyirci kitlesi var Türkiye`de-. Ne kadar üzücü oysa.Rakip cok güzel futbol oynayip, taraftari oldugumuz takima üstün gelse, güzel futbol izlettirdigi icin rakibe tesekkür edip alkislamak gerek. Gercek futbol severlik budur!

    1. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

      gayri dayı- taraftarımız zaten hep düzgündü demedim. Parayı harcayan bir başkan ,kulübü yönetme ve bu işten para kazanmayı becerendir. Bayburt böyle bir başkanla tanışmadı, bu faaliyeti işi kabul edip 24 saat çalışmaktır. Böyle bir başkan profili gadalar, kuru kafalar ,sarı duvar gibi ,taraftar guruplarını kulübün yanına yanaştırmaz, hobilerini tatmin etmek , kendilerini ispat etme gibi derdi olan bu güruhu stada sokmaz, taşıma suyla değirmen döndürdüğümüz için , trbünlerden vur vur diye bağırıyor, aslında Bayburta vurduğunun farkında olmayan cahil taraftar tipidir. kısaca aynı şeyleri ,söylüyoruz…

  2. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

    Hem kendi kalene, hem rakibe gol atmışsın , sakın 1 puanı küçümsemeyin, mağlubiyetten iyidir.. Bayburtlu olarak videoyu izlerken utandım, taraftarımız maç bitmiş vur, Vur diye bağırıyor. Kime vuruyorsun ? Vurdular ceza aldılar peki nasıl kümede kalacaksın ? bu kulübü yöneten, paralı bir başkan olsam , ben bu taraftarı , vallahi, billahi stada sokmam , hem para harcayacağım , bir de kepazelikleri izleyeceğim , paramla rezil olacağım. Başkana ayrı bir sayfa açacağım , eleştirilerimi tam yapmadım, ligin bitimine olumlu veya olumsu sonuca göre saklı tutuyorum.. Kısaca haftanın sınıfta kalanı diyeceğim ama , aslında hep sınıfta klan REZİL TARAFTARIMIZ’DIR.. Bayburt’u spor adına , temsil etme noktasında çok cahil, kaba , eğitim ve kültür seviyesi çok düşük..