Bayburt Özel İdarespor Turgutluspor deplasmanından eli boş döndü

Bayburt Özel İdarespor deplasmanda karşılaştığı Turgutluspor’a 1-0 mağlup oldu.
Ligde ilk iki haftayı koronavirüs nedeniyle oynamadan geçiren Bayburt Özel İdarespor, Pazar günü kendi evinde Karabükspor galibiyetinin ardından üç gün aradan sonra grup lideri Turgutluspor deplasmanından mağlubiyetle dönerek 3 maçta 2 mağlubiyet 1 galibiyetle tamamlamış oldu.
Turgutlu 7 Eylül stadyumunda saat 15.30 da başlayan maçın ilk yarısında oyunun temposu düşüktü ve her iki takım da pozisyon üretmekte zorlandılar. Böyle olunca ilk 45 dakika sonunda taraflar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle girdiler.
İkinci yarıya Turgutluspor hızlı başladı. 71. dakikada Süleyman Özdamar’ın topu ağlara göndermesiyle ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.
Maçın geri kalan bölümlerinde ise gol sesi çıkmadı ve skor avantajını koruyan Turgutluspor attığı tek golle 3 puana uzanan taraf oldu.
Bayburt Özel İdarespor aldığı mağlubiyetle 3 puanda kalırken Turgutluspor puanını 15’e yükseltti.
Bayburt Özel İdarespor 20 Ekim Salı günü Genç Osman Stadyumunda saat 14.00 de Etimesgut Belediyespor’la mücadele edecek.
Haftanın maç sonuçları:
Turgutluspor – Bayburt Özel İdare Spor 1 – 0
Pazarspor – Sivas Belediyespor 4 – 2
Van Spor – Sakaryaspor 1 – 0
Etimesgut Belediyespor – Elazığspor 1 – 2
Kardemir Karabükspor – Serik Belediyespor 0 – 2
Kastamonuspor – Pendikspor 1 – 4
Tarsus İdman Yurdu – Bodrumspor 3 – 2
1922 Konyaspor – Mamak FK 0 – 1
Eyüpspor – Kırşehir Belediyespor 2 – 1
Kırklarelispor – Karacabey Belediyespor 2 – 0