Dolar 32,5605
Euro 34,9685
Altın 2.429,14
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 21°C

Bayburt Özel İdarespor Turgutluspor deplasmanından 3 puanla döndü

Bayburt Özel İdarespor Turgutluspor deplasmanından 3 puanla döndü
12 Eylül 2021 18:08 | Son Güncellenme: 12 Eylül 2021 21:59
A+
A-

Turgutluspor deplasmanına 3 puan parolasıyla çıkan sarı siyahlı Bayburt Özel İdarespor  başarılı bir mücadele örneği gösterdi ve 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak önemli bir 3 puan aldı.

Sezona şampiyonluk parolasıyla iddialı bir şekilde başlayan Bayburt Özel İdarespor geçtiğimiz hafta Sakaryaspor’la kendi sahasında berabere kalmış ve bir puan sezona başlamıştı.

Saat 16.00 da başlayan maça her iki takımda galibiyet için çıktı. İlk yarısı orta saha mücadelesine sahne olan maçın 44. dakikasında ev sahibi ekip geliştirdiği atakta, Sarper Çağlar’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının sonucunu belirleyen gol oldu.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan ve ataklar geliştiren Bayburt Özel İdarespor, maçın 70. dakikasında yaptığı oyuncu değişiklikleriyle rakip kaleye daha fazla yüklenmeye başladı.  Bayburt Özel İdarespor kanatlardan geliştirdiği ataklarda 77. dakikada Uğur Mustafa Türk’le beraberlik golünü buldu 1-1.

Beraberlik golü sonrası rakip kalede pozisyonlarını iyice artıran sarı siyahlı ekip 83. dakikada Emre Şahin’in attığı golle 2-1 üstünlüğü yakaladı.

Kalan dakikalarda takımlar başka gol bulamadı ve maç Bayburt Özel İdarespor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Deplasmandan galibiyetle dönen Bayburt Özel İdarespor 19 Eylül Pazar günü Genç Osman Stadyumunda Serik Belediyespor’u ağırlayacak.

Haftanın maç sonuçları:

Turgutluspor  –    Bayburt Özel İdare Spor  1 – 2

Niğde Anadolu FK     –   Ankaraspor  0 – 3

Ergene Velimeşe      –   Çorum FK   0 – 4

Afjet Afyonspor       –   Van Spor FK  2 – 2

Diyarbekirspor         –   Bodrumspor  0 – 2

Adıyaman 1954 SK   –   Somaspor  0 – 2

Serik Belediyespor    –   Sivas Belediyespor  0 – 3

İnegölspor     0 – 0  Hekimoğlu Trabzon

Etimesgut Belediyespor    –  Kahramanmaraşspor  3 – 1

Adıyaman 1954 SK   –    Somaspor  0 – 2

Sakaryaspor  –    Sarıyer 2 – 0

 

 

YORUMLAR

  1. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

    TEBRİKLER…. Maçın yayını iyi olmasa da ,yine de yayın yapan arkadaşlara teşekkür ederiz.. ilk yarı rakip iyi değildi, bizde kötüydük, fakat Sakarya ve bu maçta yediğimiz gollere değineceğim..sakarya maçında adam 20-25 metre boş koştu ,top önüne gelecekmiş gibi hareket etti ve golü attı, onu takip eden kimse olmadı.. Turgutlu maçında yayın iyi değildi yanlışım olabilir gördüğüm top aniden çıktı , 2ye 2 yakalandık, o çıkışta geride çoğalıp gole engel olamadık, bugün golün altından kalktık, ilk yarı ikinci golü yeseydik bu maç çevrilmezdi, bir uyarı olsun… Yani iki haftada yediğimiz 2 gol çok ucuzdu…Biz bugün ilk hafta yenilmiş bir takıma gittik, zor maçı aldık, futbolda en kötü şey , o hafta mağlup olan takımla oynamaktır. .. Bu hafta Serik maçı da öyle bir müsabakadır… Çantada keklik değil. Yeter ki biz işimizi ciddiye alalım, gevşemeyelim hüsrana uğrarız… Bu haftaki sonuçtan dolayı başkanımızı , yönetimini, teknik heyeti, futbolcu kardeşlerimi kutluyorum… Yolunuz açık olsun…