Dolar 32,3361
Euro 35,1901
Altın 2.247,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 7°C
Per 1°C
Cum 3°C
Cts 7°C

Bayburt Özel İdarespor sezonun ilk puanını aldı

Bayburt Özel İdarespor sezonun ilk puanını aldı
25 Eylül 2022 17:09
A+
A-

Ligin puansız tek takımı olan Bayburt Özel İdarespor kendi sahasında ağırladığı Arnavutköy Belediyespor’u 1-1 berabere kalarak sezonun ilk puanını aldı. 

Maçın ilk yarısın da etkili olamayan Bayburt Özel İdarespor rakibi Arnavutköy Belediyespor’a dört gol pozisyonu verirken, kedisi bir kez gol pozisyonuna girdi.

Oynadığı oyunla maçın ilk 45 dakikasında taraftarlara ümit vermeyen Bayburt Özel İdarespor 25. dakikada ancak bir gol pozisyonu üretebildi.

Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odalarına 0-0 eşitlikle gittiler.

Maçı ikici yarısı, ilk 45 dakikada olduğu gibi yine konuk takım Arnavutköy Belediyespor’un ataklarıyla başladı.

Dakikalar 56’yı gösterdiğinde serbest vuruş kullanan Arnavutköy Belediyespor, Furkan Yama’ın ayağından takımını 1-0 öne geçiren golü buldu. Yenen golde Bayburt Özel İdarespor’un da büyük hatası vardı.

Dakikalar ilerledikçe oyundan iyice düşen ve sık sık sakatlık yaşayan sarı siyahlı futbolcular, rakibinin ataklarını engellemekte sıkıntılar yaşamaya başladı.

Maçın 77. dakikasında köşe vuruşu kullanan Bayburt Özel İdarespor, ceza sahasına gönderdiği topun gelişine şık bir vuruş yapan Batın Özdemir topu ağlara gönderdi 1-1.

Bu golle beraberliği yakalayan sarı siyahlılar, kalan dakikalarda galibiyet gölü için rakip kaleye yüklenmeye çalışsa da gol pozisyonlu bulamadı. 90 dakikanın sonunda her iki takımda sahadan birer puanla ayrılmış oldu.

Maçı 90 dakikasında oynanan futbol ve sahadaki mücadeleye bakıldığı da Bayburt Özel İdarespor’un iyiye gitmediğini net bir şekilde söylemem mümkün.

Sezonun ilk puanı alan Bayburt Özel İdarespor 1 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Şanlıurfasporla mücadele edecek.

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. semerciler dedi ki:

    ikinci beş maçın ilkinden 1 puan aldık, geriye dört maçımız kaldı, iki galibiyet, bir tane beraberlik, tek mağlubiyet hakkımız var, yoksa durum vahim. Bugün Bayburt farklı da yenile bilirdi, henüz takım olamadığımız açık, demek ki futbolcu kadrosu çok kaliteli değil, ya da futbola ara vermiş isimlerden kurulu ekibiz, bunun başka izahı yok. Sonuç Büyük başkan -1 Arnavutköy-1