Dolar 32,5224
Euro 34,9382
Altın 2.439,31
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bayburt Özel İdarespor Sezona Bir Puanla Başladı

Bayburt Özel İdarespor Sezona Bir Puanla Başladı
5 Eylül 2021 18:13 | Son Güncellenme: 6 Eylül 2021 08:08
A+
A-

TFF 2.Lig’de 2021-2022 sezonun ilk maçında Bayburt Özel İdarespor kendi sahasında Sakaryaspor ile yaptığı mücadelede puanları paylaştı.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Bayburt Özel İdarespor güçlü rakiplerinden Sakaryaspor’u ağırladığı Genç Osman Stadyumundaki maçın ilk yarısında konut ekip etkili olmasına rağmen gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odalarına 0-0 eşitlikle gitti.

Maçın ikinci yarısına baskılı başlayan Sakaryaspor maçın 54. dakikasında aradığı golü Ozan Sol ile buldu ve Sakaryasor 1-0 öne geçti.

Yediği golden sonra ataklarını sıklaştıran ev sahibi Bayburt Özel İdarespor, 67. dakikada İbrahim Alan’ın golüyle skora eşitlik getiren golü kaydetti 1-1.

Maçın son 10 dakikasında her iki takımda galibiyet golü için geliştirdiği karşılıklı ataklarda gol bulamayınca, ikinci yarıda atılan gollerle maç sona erdi ve takımlar sahadan birer puanla ayrıldı. 

Zorlu maç öncesi soyunma odasına giden Vali Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve kulüp başkanı Celil Çalışkan futbolcu ve teknik heyete yeni sezon için başarılar diledi.

Bayburt Özel İdarespor önümüzdeki hafta Turgutluspor’la deplasmanda mücadele edecek.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor     –   Sakaryaspor    1-1

Hekimoğlu Trabzon     –      Etimesgut Belediyespor 4 -2

Sivas Belediyespor     –      Turgutluspor   2-1

Van Spor FK      –    Adıyaman 1954 SK   2- 1

Kahramanmaraşspor     –    Serik Belediyespor  1- 3

Bodrumspor      –     Afjet Afyonspor  2-1

Sarıyer              –   Ergene Velimeşe  1-1

Somaspor     –     Niğde Anadolu FK 1-0

 

YORUMLAR

  1. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

    TEBRİKLER…. Amatör ligler dahil , tüm kategorilerde en zor maç İLK maçlardır.. Ve 3 neticelidir… Sakaryaspor gibi iddialı bir takımla ilk maçın oynanması çok zordu, takıma bunu yansıtmamaya çalıştık.. onun için 1 puan çok değerlidir… Rakip takım bile Bayburt’la erken oynadığına ve 1 puana sevindiğine inanıyorum… Her yıl ifade ettiğimiz gibi pozisyon gereği hariç, sarı ve kırmızı kart görmeyeceğiz, takımımızı eksik ve yalnız bırakmayacağız ,sonuçtan daha önemlidir.. Bir hafta sonra ki maçı düşüneceğiz.. Takımı eksik ,yalnız bırakmak
    takıma ve kente ihanettir… Futbolcularımızı ve teknik heyeti kutluyor, iyi bir başlangıç oldu diyorum…. Selamlar..