Dolar 32,5389
Euro 34,9451
Altın 2.458,92
BİST 9.876,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Bayburt Özel İdarespor Serik deplasmanından 1 puanla döndü

Bayburt Özel İdarespor Serik deplasmanından 1 puanla döndü
9 Mart 2022 15:00 | Son Güncellenme: 12 Mart 2022 08:11
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor  sezonun 29. Haftasında deplasmanda mücadele ettiği  Serik Belediyespor’la 1-1 berabere kalarak puanını 48 yaptı.

Serik İsmail Oğan Stadyumunda saat 13,00 de başlayan mücadelenin 45. dakikasında Bayburt Özel İdarespor’dan  Ömer Esenkaya attı golle sarı siyahlılar 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına oyuncu değişikliğiyle başlayan ve beraberlik golü arayan ev sahibi ekip Serik Belediyespor kanat ataklarıyla Bayburt Özel İdarespor’un kalesine yüklenmeye başladı.

Dakikalar ilerledikçe baskısını artıran Serik Belediyespor 87 dakikada ceza sahasının dışından kazandığı serbest vuruşu Sezer Yıldırım gole çevirdi ve skora eşitlik getirdi 1-1.

Beraberlik golü sonrası eşitliği bozmak isteyen her iki takımın atakları sonuç vermedi ve 90 dakika 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Serik Belediyespor puanını 32 ye Bayburt Özel İdarespor  ise 48’e yükseltti.

Bayburt Özel İdarespor 20 Mart Pazar günü Genç Osman Stadyumunda Somaspor’la mücadele edecek.

Haftanın maç sonuçları:

Serik Belediyespor  –  Bayburt Özel İdare Spor  0 – 1

Afjet Afyonspor                –   Somaspor  4 – 1

Adıyaman FK   –   Ankaraspor  0 – 3

Diyarbekirspor    –   Van Spor FK  0 – 1

Ergene Velimeşe   –   Bodrumspor  2 – 0

Etimesgut Belediyespor                  –   İnegölspor  2 – 3

Niğde Anadolu FK    –    Hekimoğlu Trabzon  1 – 4

Sakaryaspor    –   Çorum FK   4 – 1

Turgutluspor    –     Sarıyer  0 – 2

Kahramanmaraşspor     –   Sivas Belediyespor  0 – 0

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. sinir hastası dedi ki:

    Somaspor alan markajı yapsın, futbolu sert oynasın , Bayburt karşısında 1 de 3 puanda garanti bayburttan puan alamayan beceriksizliğinden alamaz..

  2. Gada dedi ki:

    Bu sezon son dakikalarda kaç gol yedik biliyor musunuz..? Serik gibi bir takım karşısında 2. golü bulamıyorsan , son dakikada gol yiyorsan Tekin bey , sakın Bayburt’a dönme, istifanı ver ,ben bu işi bilmiyorum de, yapacağın en güzel hareket budur.. Kalan haftalarda Celil başkan takımı sahaya çıkarsın , ona münasip yakışır diyorum.

  3. sarı-siyah dedi ki:

    Bu takım ,içeride ve deplasmanlarında çıt kırıldım, bayan futbol takımlarında daha kötü oynuyor ,takım tuttuğunu koparan cinsinden futbol sergilemiyor. Bugünde aynısı oldu, evimize dönerken 1 puanı zor kurtardık. rakibi boğan, hapseden bir futbolumuz yok. Topu ayağa oynayan ,pas yapan bir takımız fakat yetersiziz… Bu beraberlik BÜYÜK Başkana , BÜYÜK teknik adama yazar. daha sert ifadeler kullanmamak için gayret ediyorum. Ne haliniz varsa görün..