Dolar 32,3277
Euro 35,1006
Altın 2.305,35
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt Özel İdarespor Serik Belediyespor’u 2-0’la geçti

Bayburt Özel İdarespor Serik Belediyespor’u 2-0’la geçti
19 Eylül 2021 17:23 | Son Güncellenme: 19 Eylül 2021 21:01
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor sezonun 3. haftasında kendi evinde Serik Belediyespor’u 2-0 mağlup etti.

Genç Osman Stadyumunda tribünleri dolduran tarafların desteğiyle maça başlayan Bayburt Özel İdarespor 10. dakikada  sol kanattan geliştirdiği hava topuyla buluşan Uğur Mustafa Türk, kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Yediği gol sonrası maça ağırlığını koyan Serik Belediyespor bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı ve maçın ilk devresi sarı siyahlı ev sahibi Bayburt Özel İdarespor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın kinci yarısında konuk ekip baskılı başladı ve sağlı sollu kanat atakların geliştirerek beraberlik golü aramaya başladı. Maçın ikinci yarısının büyük bir bölümünde pas yapamayan ve rakibinin baskısından kurtulamayan Bayburt Özel İdarespor 80. dakikada yakaladığı kontra atakta İbrahim Alan’ın kaydettiği golle iki farklı üstünlüğü yakaladı 2-0.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Bayburt Özel İdarespor kendi sahasında aldığı 3 puan ile ligdeki puanını 7’ye yükseltti.

Kendi evinde Serik Belediyespor’u mağlup eden An Zentrum Bayburt Özel İdarespor’un oynadığı futbol taraftarları memnun etmese de alınan galibiyet taraftarları sevindirdi.

Bayburt Özel İdarespor 26  Eylül Pazar günü deplasmanda Kahramanmaraşspor’la mücadele edecek.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor   –    Serik Belediyespor  2 – 0

Sivas Belediyespor   –    Kahramanmaraşspor  4 – 0

Van Spor FK            –   Diyarbekirspor   3 – 1

Bodrumspor   –   Ergene Velimeşe  3 – 0

İnegölspor     –   Etimesgut Belediyespor  0 – 2

Somaspor     –   Afjet Afyonspor   3 – 3

Ankaraspor    –   Adıyaman 1954 SK 6 – 1

Çorum FK      –   Sakaryaspor  0 – 0

Hekimoğlu Trabzon   –  Niğde Anadolu FK   5 – 0

Sarıyer   –   Turgutluspor   2 – 1

 

 

YORUMLAR

  1. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

    TEBRİKLER… bu müsabaka çok ders verici ,uyarılarla doluydu, maç yayını yoktu, ikinci yarının videosunu paylaştılar öyle izledik.. Deplasman takımından daha kötüydük, her ikili mücadeleyi ve hücuma kalkarken topları kaybettik, Serik değil de başka takım olsa beraberliği alır, Turgutlu spora yaptığımızı bize yapardılar.. Bu müsabaka da ki oyun kendi evimizde bilhassa İnegöl,Ankara,Van,Çorum ve Hekimoğlu maçlarında süpriz yaşatır.. Bu maça takılıp kalmamak lazım ,rakibi ezmeli ,oyunumuz da süreklilik sağlamak lazım, gelecek haftalarda devamlılığı ve kontrolü bizde olmak şartıyla oyunumuzu düzeltmeliyiz. Bu hafta K.Maraşa gidiyoruz, büyük bir kent 4 haftadır galibiyeti yok , bu bizim için handikaptır ,dikkatli olmak lazım .. Başkanı,yönetimini,teknik heyeti ve taraftarları tebrik ediyorum…