Dolar 32,3849
Euro 35,0357
Altın 2.326,43
BİST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Bayburt Özel İdarespor Serik Belediyespor maçına tam kadro gidiyor

Bayburt Özel İdarespor Serik Belediyespor maçına tam kadro gidiyor
2 Ekim 2020 15:27
A+
A-

TFF 2. lig kırmızı grupta mücadele eden Bayburt Özel İdare Spor sezonun 3. haftasında deplasmanda mücadele edeceği Serik Belediyespor maçı için Antalya’ya gidiyor.

TFF 2. ligde 2020 – 2021 sezonunun ilk maçı öncesi Bayburt Özel İdaresporlu futbolcu ve antrenörler olmak üzere 24 kişide yaşanan koronavirüs pozitif test sonuçları sonrası TFF tarafından Elazığspor ve Sivas Belediyespor maçları ileri bir tarihe ertelenmişti.

Sporcuların ve antrenörlerin tedavileri iki hafta süresince İl Özel İdaresinin sosyal tesislerinde, TFF Sağlık Kurulu ve Bayburt İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı tarafından devam etti.

02 Ekim Cuma günü yapılan test sonuçlarında bütün sporcu ve antrenörlerin test sonuçları negatif çıktı. Bu sevindirici haber sonrası hazırlıklara başlayan Bayburt Özel İdarespor, Cumartesi günü Trabzon’dan hava yolu ile Serik Belediyespor maçı için Antalya’ya gidecek.

Bayburt Özel İdarespor 4 Ekim Pazar günü Antalya Serik İsmail Oğan Stadyumunda saat 15.00 de deplasmanda Serik Belediye sporla sezonun 3. haftasında ilk maçına çıkmış olacak.

 

YORUMLAR

  1. Bayburt lu Salih dedi ki:

    Bir şehrin 2. lgi de ve 1. ligde ,hatta süper ligde takmının olması , o , şehir için büyük bir prestij ve ekonomik hareketlilik demektir.
    Haaaa, Trabzon spor gibi, son zamanlarda ise Altınordu gibi futbolcu üreten bir şehir ve takım haline gele bilirseniz, daha farklı bir prestij ve ekonomisi canlı şehir haline gelirsiniz.
    Hatta ve hatta, TREN konusu oluşacak ticari canlılık içerisinde olmaz ise olmaz olacak ve güzergaha biz istesekte istemesekte dahil olacaktır.