Dolar 32,3229
Euro 35,1696
Altın 2.240,70
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 1°C
Cum 3°C
Cts 7°C

Bayburt Özel İdarespor Sarıyer karşısında sezonun ilk yenilgisini aldı

Bayburt Özel İdarespor Sarıyer karşısında sezonun ilk yenilgisini aldı
10 Ekim 2021 17:38 | Son Güncellenme: 10 Ekim 2021 20:59
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor Sarıyer deplasmanından 3-0 mağlup ayrılarak sezonun ilk yenilgisini aldı.

Sezonun 7’nci haftasında 14 puanla Sarıyer deplasmanına giden Bayburt Özel İdarespor deplasmanda oynadığı kötü futbolun karşılığında mağlubiyetten kurtulamadı.

Maçın ilk dakikalarına hızlı başlayan Sarıyer 5. dakikada kazandığı penaltıyı Koray Kılınç ile gole çevirdi 1-0.

Yediği golden sonra toparlanamayan Bayburt Özel İdarespor rakibine pozisyonlar vermeye başladı. Dakikalar 18’i gösterdiğinde Koray Kılınç kendinin ve takımının ikinci gölünün kaydetti 2-0.

Oyundan iyice düşen ve takım disiplininden uzaklaşan Bayburt Özel İdarespor, Koray Kılınç’ı bir türlü durduramayınca 38. dakikada Korak Kılıç Sarıyer’i 3-0 lık farka taşıyan golü attı. Maçta ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına organize olamayan ve pozisyon üretemeyen görüntüyle başlayan  Bayburt Özel İdarespor gol bulmak adına uzun toplarla rakip kaleye gitmeyi denedi.

Üç farkla ikinci yarıya başlayan ve rahat olan ev sahibi Sarıyer ayağa pas yaparak oyunu soğutmaya başladı. Bayburt Özel İdaresporun ise kötü oynadığı ve pozisyon üretemediği maçta başka gol olmadı ve Sarıyer maçtan galibiyetle ayrılarak puanını 10’a çıkardı.

Deplasmanda sezonun ilk mağlubiyetini alarak 14 puanda kalan Bayburt Özel İdarespor 17 Ekim Pazar günü kendi sahasında Çorum Spor’la mücadele edecek.

Diğer taraftan Bayburt Özel İdarespor 27 Ekim Çarşamba günü Türkiye Kupasında Kocaelispor’la deplasmanda mücadele edecek.

Haftanın maç sonuçları:

Sarıyer     –   Bayburt Özel İdare Spor  3 – 0

Hekimoğlu Trabzon   –    Ergene Velimeşe  3 – 1

Van Spor FK  –    Serik Belediyespor  2 – 0

Niğde Anadolu FK     –    Afjet Afyonspor  0 – 0

Bodrumspor   –   Kahramanmaraşspor   4 – 0

İnegölspor     –   Diyarbekirspor   1 – 0

Somaspor     –   Turgutluspor  1 – 1

Adıyaman FK   –   Etimesgut Belediyespor  3 – 0

Çorum FK      –    Sivas Belediyespor  0 – 2

Ankaraspor    –   Sakaryaspor  1 – 1

 

 

 

YORUMLAR

  1. MUSTAFA ŞALCI dedi ki:

    TEMPO’YA DEVAM MORAL BOZMAK YOK………………………………………………………………………………………………

  2. Ğeyri Dayı dedi ki:

    Hiç beklemediğimiz, hepimizi hüsrana ve şaşkınlığa uğrayan bir sonuç. Ilk yaryarıda 3. golü telefon ekranında görünce ilk tepkim “Bu ne şimdi!” oldu. Görmek istediğimiz BAYBURTSPOR bu değil tabii ki.Sariyer deplasmanını evimiz gibi düşünerek çok daha farklı beklenti içine girmiştik. Hayırlısı olsun!
    Bundan sonrası çok daha iyi olur diye ümit ediyoruz.

  3. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

    YAKIŞMADI..(!) takım övdüğümüz kadarda ,eleştirmek hakkımız ,tabi ki moral bozarak değil. Takım her maçı alacak diye bir kural yok, en büyük tehlike inancımızı kaybetmektir…Maça belli ki gol yiyerek başlayınca motivasyon bozuldu ,goller peş peşe gelince ,ikinci yarı ilaç olsun diye 1 gol dahi atamadık.. Demek ki saha içinde oyun anlamında, bu müsabakaya dair
    çok eksiklerimiz vardı.. Dişli takımlarla oynadıkça performansımız ligdeki yerimiz belli olacaktır. .Takviye de belki takımı şampiyon yapmaz ,fakat belki ilk beşte playofa kalmamızı sağlar.. Rakibi perişan eden, dağıtan , bozguna uğratan bir futbol henüz oynayamadık, (ağır çekim) gibiyiz… Giderek daha zorlu rakiplerle oynama fikstürüne giriyoruz.. Bu hafta ,ligdeki sıralaması bizi aldatmasın ligin en iyi ikincisi Çorumspor’la oynayacağız, işimiz zor ,(hırs, istek, oyun disiplini bencillik) olmazsa maçı alırız. Bunlardan birini eksik yaparsak , hüsran ola bilir… Bu maça hafta içi yönetim, teknik heyet ,futbolcular ve taraftar beraber hazırlanmalı, özel motivasyonla oynamalıyız.. BAYBURTSPOR aşkımız yenseniz de, yenilseniz de çok seviyoruz. .Başarılar diliyoruz…

  4. Yaşar dedi ki:

    Bayburtspor erken havaya girdi.Buda tabiiki rehaveti getirdi.Rehavete girmeye gerek yok.Biz akılcı topumuzu oynayacağız ve herkes birbirine yardımcı olacak.Şahsi oynamamak gerek.