Dolar 32,3361
Euro 35,1901
Altın 2.247,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 7°C
Per 1°C
Cum 3°C
Cts 7°C

Bayburt Özel İdarespor Sakaryaspor’u Evinde Devirdi!

Bayburt Özel İdarespor Sakaryaspor’u Evinde Devirdi!
11 Nisan 2021 17:19 | Son Güncellenme: 11 Nisan 2021 20:09
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor sezonun 33. maçında zorlu deplasmanlardan birisi olan Sakaryaspor’u evinde 2-1 mağlup ederek 3 altın puanla evine döndü.

Sakarya’da Atatürk Stadyumunda saat 15’de başlayan maçın 45. dakikasında ev sahibi ekibin kazandığı penaltı atışını Muhammet Reis gole çevirdi ve Sakaryaspor 1-0. öne geçti. Aynı zamanda bu gol ilk yarınında skoru oldu.

Maçın ikinci yarısına beraberlik golü bulmak adına atak başlayan Bayburt Özel İdarespor kanatlardan geliştirdiği ataklarla rakip kalede pozisyonlar bulmaya başladı.

Dakikalar 81’i gösterdiğinde Uğur Mustafa Türk’ün Sakaryaspor ağlarına gönderdi golle maça eşitlik geldi 1-1.

Bulduğu golle birlikte moralde bulan Bayburt Özel İdarespor, rakip kaledeki baskısını iyice artırmaya başladı. Uzatma dakikalarında ilk golün sahibi Uğur Mustafa Türk tekrar sahneye çıktı ve Sakaryaspor’u yıkan golü kafa vuruşu ile ağlara gönderdi 2-1.

Kalan dakikalarda başka gol getirmedi ve maçın  90 dakikası 2-1 Bayburt Özel İdarespor’un galibiyetiyle tamamlandı.

Sakaryaspor aldığı yenilgiyle 60 puanda kalırken, Bayburt Özel İdarespor puanını 40’a yükseltti.

Zorlu deplasmandan 3 altın puanla ayrılma başarısı gösteren Bayburt Özel İdarespor 15 Nisan Perşembe günü Genç Osman Stadyumunda Karacabey Belediyespor’la mücadele edecek.

Haftanın maç sonuçları:

Sakaryaspor  1 – 2    Bayburt Özel İdare Spor

Eyüpspor       0 – 0   Kastamonuspor

Kırklarelispor  5 – 2 Turgutluspor

Pazarspor      2 – 0  Serik Belediyespor

Bodrumspor   3 – 0  Pendikspor

1922 Konyaspor  2 – 1  Sivas Belediyespor

Tarsus İdman Yurdu 0 – 2  Etimesgut Belediyespor

Van Spor       1 – 0    Kardemir Karabükspor

Kırşehir Belediyespor  1 – 0  Mamak FK

Karacabey Belediyespor   6 – 2   Elazığspor

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. KURT dedi ki:

    sosyal medyada 2.lig kırmızı gurubu anlatan yorumcular, Bayburt bu transferleri lig başında yapaydı kesin şampiyon olurdu diyorlar.. şimdi yapacağı şu , mevcut kadro takviye yapılacak, gönderilecekler göndereceksin, gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla gireceksin.. tabiki Şemsettin Çalışkan başkana yüklenerek olunmaz , el birliğiyle olur…

  2. Geyri Dayi dedi ki:

    Tamda “Birakin, olmuyorsa olmuyor!” dedigimiz noktada Semseddin Caliskan Baskanimiz cikti ve takima yepyeni bir enerji yükledi.Enerjinin ve motivasyonun bittigi bir noktada bir kulübe baskan olup bu noktaya gelmek dahi kendi basina azimsanmayacak bir basaridir.Tebrik ediyoruz.Feridun Hocamizin ilk geldiginde söyledigi “Uzun vadeli yapilanmaya gidecegiz!” minvalindeki sözleri ayrica cok kiymetli.
    Ayrica; Teknik kadroyu, futbolcu kardeslerimizi, yönetimi, ve “Gercek Taraftar!”lari selamliyoruz..:-)

  3. Hakikat dedi ki:

    Her zaman olduğu gibi başkanı, yönetimini, teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ediyoruz ..
    Fakat Başkan Şemsettin ÇALIŞKAN beye ,ayrı bir sayfa açmak zorundayız.. Başkan bugünden itibaren yalnız bırakılmamalı, yönetimi gelir kaynağı ürete bilecek , yani para veren değil, parayı getiren kişilerle donatılmalıdır… Ekonomik olarak Şemsettin beye yüklenmemeliyiz…
    Tabi ki Sakaryaspor gibi bir futbol kentinin takımını yenmek bizi gururlandırdı, böyle kalıcı sonuçlar istiyorsak ,plan, program şart, bu yıl ki gibi , kervan her zaman yolda dizilmez .. Şimdiden kurum ve kuruluşlarla, kişilerle irtibat kurularak ,gelecek sezona hazırlanmalıyız…Selamlar…