Dolar 32,3351
Euro 35,1782
Altın 2.246,99
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 7°C
Per 0°C
Cum 3°C
Cts 7°C

Bayburt Özel İdarespor Sakaryaspor deplasmanından puansız ayrıldı

Bayburt Özel İdarespor Sakaryaspor deplasmanından puansız ayrıldı
16 Ocak 2022 14:58 | Son Güncellenme: 16 Ocak 2022 15:02
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor ikinci yarının ilk maçında deplasmanında  Sakaryaspor’a 2-0 mağlup oldu.

Sezonun ilk yarısını 36 puanla ve 4’ncü sırada tamamlayan Bayburt Özel İdarespor, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda lig lideri Sakaryaspor’a mağlup oldu.

Atatürk Stadyumunda saat 13.00 de başlayan maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve  0-0 beraberlikle tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına ataklarla başlayan ev sahibi Sakaryaspor oldu. 70. Dakikada Tahir Babaoğlu takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Bayburt Özel İdarespor  yediği gol sonrası beraberlik arayışları için rakip kaleye yüklenirken defansında boşluklar vermeye başladı. Sakaryaspor maçın 90’ncı dakikasında ilk gölün sahibi Tahir Babaoğlu ile ikinci golü buldu 2-0.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçtan 3 puanla ayrılan taraf ev sahibi Sakaryaspor oldu. Sakarya spor aldığı galibiyetle puanını 48’e yükseltirken Bayburt Özel İdarespor 36 puanda kaldı.

Bayburt Özel İdarespor 22 Ocak Cumartesi günü Genç Osman Stadyumunda Turgutlusporla mücadele edecek.

Haftanın maç sonuçları:

Sakaryaspor   2 – 0   Bayburt Özel İdare Spor

Niğde Anadolu FK  1 – 3  Somaspor

Afjet Afyonspor   0 – 2  Bodrumspor

Diyarbekirspor  2 – 0  Çorum FK

Serik Belediyespor  0 – 3  Kahramanmaraşspor

İnegölspor  3 – 0  Ankaraspor

Adıyaman FK  3 – 1  Van Spor FK

Ergene Velimeşe  2 – 0   Sarıyer

Etimesgut Belediyespor   2 – 0  Hekimoğlu Trabzon

Turgutluspor     0 – 2   Sivas Belediyespor

 

YORUMLAR

  1. ŞİNGAHLI dedi ki:

    Gayet normal sonuç, rakip gol atmak , bizde gol yememek için direndik ,tabi ki bir yere kadar, sonuç yenildik… Galibiyetimiz süpriz değil , bu futbolla anormal olurdu.. Bu hafta çok zor bir maça çıkıyoruz iki haftadır yenilen, bir Turgutluspor’la oynayacağız ,bu çok tehlikelidir.. Eğer sahamız karlı ve buzsa , topu gezdirerek değil her yerden şut atarak kazanırız.. Çok çabuk, hızlı oynayarak rakibi hataya zorlamamız kolay olacaktır… Oyun içinde şut atacak şekilde ,pozisyonu kurmalıyız , rakip ise uzun toplarla oynar, arkayı sağlam ve noksan bırakırsak gol yeriz.. Bizden uyarması… Hayalci olmazsak playof mücadelesi yapacağımız , bu sonuçla kesinleşti diyorum.. Kulübümüze, takımımıza başarılar diliyorum…Hayırlı olsun