Dolar 32,5875
Euro 34,8655
Altın 2.496,07
BİST 9.694,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Bayburt Özel İdarespor Ligden çekiliyor mu?

Bayburt Özel İdarespor Ligden çekiliyor mu?
9 Ağustos 2022 14:14 | Son Güncellenme: 9 Ağustos 2022 14:18
A+
A-

Bayburt’un en önemli sosyal faaliyetlerinden birisi olan Bayburt Özel İdarespor 2022-2023 futbol sezonu öncesi sahipsiz kaldı.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu play-off maçlarında kaybeden Bayburt Özel İdarespor yeni sezon öncesi sahipsiz kalmanın sıkıntısını yaşıyor. Sezonun başlamasına sayılı günler kala Bayburt Valisi Cüneyt Epcim’in, Bayburt Özel İdarespor için günlerdir bir Bayburtlu gibi gösterdiği gayret ve cabaya maalesef olumlu bir yanıt veren olmadı.

Bayburt Özel İdarespor için tehlike çanları çalarken, Bayburtlu işadamları ise sessizliğini korumaya devam ediyor. Lige hazırlanan takımlar kamp sürelerini tamamlamak üzereyken, maalesef Bayburt Özel İdarespor’a sahip çıkan olmuyor.

Bayburt sevdalısı iş insanları, önde gelen söz sahibi Bayburt dernekleri ve Bayburt’tan bahsedince mangalda köz bırakmayanlar, Bayburt sevgisini kanıtlamanın tam zamanı olsa gerek. Bu kentteki gençlerin sosyal faaliyetlerinden en önemlisi olan ve Bayburt’un en etkili reklamını yapabilen Bayburtspor’un sahipsiz kalması bu kent adına üzüntü verici olduğu kadar düşündürücüdür.   

Bayburt Özel İdarespor’daki belirsizlik ve sahipsizlik böyle devam ettiği ve takıma sahip çıkan olmadığı takdirde, Bayburt Özel İdarespor ligden çekilmek mecburiyetinde kalabilir.

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. İSİMSİZ BAYBURTLU dedi ki:

    CELİL CALIŞKAN DÖNEMİNDE SARI DUVAR TARAFTAR GRUBU BİZ MEMLEKETİN ASIL SAHİBİYİZ DİYEREK İSTİFAYA CAĞIRMIŞTI ŞİMDİ SOSYAL MEDYADAN ONA BUNA YALVARIYORLAR NE OLDU DÜNE KADAR BU MEMLEKET ONLARIN MEMLEKETİYDİ ŞİMDİ İŞ ADAMLARI MEMLEKETE GELSE BİLE AYNI ŞEYLER YAŞANACAK O YÜZDEN İYİKİ KİMSE TAKIMI ALMIYOR ŞİMDİ SARI DUVAR TARAFTAR GRUBU ALSIN BAŞKANLIK YAPSIN

    1. Yeşil duvar dedi ki:

      Sarı duvar mavi duvar Cakma bayburtlu dediğiniz Celil başkanı istifaya çağıranlar niye konuşmuyorlar bayburt un asıl sahipleri hadi Başkan bulsanıza siz bayburtlu biz çakma öylemi bakın takım amatöre düşecek hadi biriniz Başkan olsun Bayburt’un öz evlatları

  2. hasan dedi ki:

    İş adamina muhtaç sistem kurarsak sistemin bir ayagı olmayınca sistem çöker.başkaca sistem denemeliyiz.

  3. Adem metin dedi ki:

    Zaten sahipsiz bir memlekettik neyimiz var hiçbir şey ne sanayi ne istihdam nerde bizim büyüklerimiz biz bayburtlular kendi aramızda birlik beraberlik kurmuyoruz Elele vermiyoruz o diyoki ben daha güçlü oliyimda bana saygı gösterilsin hedibe oradan eyerki varlıkla adam olunsaydı bayburdumuz ucardi çünkü Bayburtlu okadar çok güzel insanlar varmı ama yetmiyor bende bir baybutlu olarak siz büyüklerimize sesleniyorum artık sesinizi duyurun şu bayburdumuz sahipsiz bırakmayın vesselam

  4. Yaşar dedi ki:

    Televizyon Kanallarına Çıkarak Biz Böyle Biz Şöyle Bayburtluyuz Diyerek Hava Atan Nutuk Atan ve Reklamlarını Yapan Bayburtlu İşadamları Hani Neredeler Nereye Kayboldular?.Hepinize Yazıklar Olsun.