Dolar 32,4396
Euro 34,7447
Altın 2.440,06
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 21°C

Bayburt Özel İdarespor kupada ilk maçta havlu attı!

Bayburt Özel İdarespor kupada ilk maçta havlu attı!
27 Ekim 2021 16:05 | Son Güncellenme: 29 Ekim 2021 18:03
A+
A-

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında Bayburt Özel İdarespor, deplasmanda 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor’a 2-0 yenilerek  kupaya erken veda etti.

İzmit Arena Stadyumunda saat 13.00 de başlayan ve asporun canlı yayınladığı maçın ilk yarısında iyi mücadele eden ve bir topu direkten dönen Bayburt Özel İdarespor rakibine fazla gol pozisyonu vermedi.

İlk yarısı 0-0 golsüz eşitlikle tamamlanan maçın 43. dakikasında sakatlanan  Ali Fırat Okur’un yerini Ömer Esenkaya girdi.

Maçın ikinci yarısına daha iyi başlayan Bayburt Özel İdarespor 48. Dakikada İbrahin Alan ile yakaladığı gol pozisyonundan yararlanamadı.

Kocaelispor’dan  Johanna Omolo 62. Dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kar görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Maçın 90 dakikasında karşılıklı gelişen pozişyonlarda gol sesi çıkmayınca maç uzatmalara gitti.

Uzatmaların 98. Dakikasında  Kocaelispordan İsa Nalbant defansın hatasını iyi değerlendirdi ve düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Uzatmalarda ilk bölüm ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.  

107.dakikada rakip ceza sahası yakınlarında serbet vuruştan yararlanamayan Bayburt Özel İdarespor, kaptırdığı topla bir anda kalesinde tehlike yaşadı. Ceza sahasında yine hata yapan sarı siyahlılar Benhur Keser’in golüne engel olamadı ve Kocaelispor skoru 2-0’a taşıdı. Maç bu skorla tamamlandı ve Kocoelispor tur atlayan taraf oldu.

62. dakikada rakibinin 10 kişi kaldığı maçta, kondisyon eksikliği gözlenen ve kupaya veda eden Bayburt Özel İdarespor Pazar günü Genç Osman Stadyumunda Vansporla mücadele edecek.

 

 

YORUMLAR

  1. Bayburt69 dedi ki:

    Bir üst lig takımı olan kocaelispor ile fizik farlı bu kadar olmamalidir. Adamların attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilmeseydi maç uzatmaya da kalmayacaktı.Suan kadar kupa da izlediğim en kötü takim BAYBURT SPOR du.Sahada oyun olarak hiç bir planı olmayan,garip bir futbol takımıyız. 10 kişi kalan rakibine atak yapamayan ,oyunu genişletemeyen ve savunma yapamayan 2 kişiden gol yiyen bir takim görülmemiştir.Maci penaltilara götüremeyen ve mağlubiyetin faturası direk hocaya yazar.Bu takim tesadüflere ve duran toplara bağlı gol bulabilir.

  2. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

    TEŞEKKÜRLER…. Kupanın ilk maçında elensek te önemli değil , zor bir rakibe düştük, sonuç normal.. Canlı ulusal TV’de tüm Bayburtlular takımımızı izledik mutlu olduk.. Artılarımız ve eksilerimiz vardı.. Çok teknik ,pas yapan iyi bir takımımız var, bir o kadar ligde yeterli görüle bilir , böyle rakiplerle oynadığımızda da FİZİK gücümüzün , net zayıf bir takım olduğumuzu gördük. Birileri Kocaelispor yedekler oynadı diye bilir.. Yedekleri de, fiziği de çok güçlü ,hep hücumu düşünen bir takımla oynadık. Rakip eksik kaldıktan sonra biraz şok geçirdi, çok yan top oynadık, bu arada gol bulmalıydık, belki de tur gele bilirdi, rakibin bu temposu Bayburt’u çok yordu, Zaten rakip Benhur ve diğer değişikliklerle maça ağırlığını koydu sonuç değişti… Erzurum -Nazilli maçını da izledim, Kocaeli yedekleri Erzurum’dan çok üstündü, Nazillispor fiziğiyle ayakta kalırken, bizim gibide yorulmadılar.. Kısaca çok güçlü takıma elendik ve ileriye bakmalıyız.. Teknik heyeti ve futbolcuları kutluyorum..

  3. MUSTAFA ŞALCI dedi ki:

    TEMPO’YA DEVAM MORAL BOZMAK YOK