Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 17°C

Bayburt Özel İdarespor kendi evinde yara aldı!

Bayburt Özel İdarespor kendi evinde yara aldı!
3 Mart 2024 17:06 | Son Güncellenme: 3 Mart 2024 17:07
A+
A-

Bayburt Özel İdare Spor ligde 12. sırada yer alan Akhisarsporla Genç Osman Stadyumunda 1-1 kalarak ligde kalma umudunu iyice zora soktu.

Tribünlerin yoğun bir şekilde dolduğu ve taraftarların mutlak galibiyet beklediği maçın 4. dakikasında Bayburt Özel İdarespor sağ kanattan geliştirdiği atakta topla buluşan Melih Kılıç düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-0.

Attı gol sonrası daha rahat ve iyi futbol oynaması beklenen sarı siyahlılar, maçın 10. dakikasından sonra oyun üstünlüğünü Akhisarspor kaptırdı. Düşme korkusu yaşayan takımlardan birisi olan Akhisarspor, maçı istediği gibi yönlendirmeye başlayan takım oldu.

38. dakikada Akhisarspor sol kanattan geliştirdiği atakta Bora Yılmaz’ın kaleye gönderdiği top, direğe çarptıktan sonra Kaleci Furkan Keleş arasında gidip geldi. Akhisarlı futbolcular kale çizgisini geçti diye itiraz etseler de maçın çizgi hakemi devam kararı verdi.

İlk 45 dakikası 1-0 tamamlanan maçın ikinci yarısına konuk ekip Akhisarspor daha istekli ve atak başlayan tar oldu.

Bayburt Özel İdare Spor dakikalar ilerledikçe her mevkide aksamalar dikkat çekmeye başladı. Konuk ekip kanatlardan geliştirdiği ataklarla sarı siyahlıları adeta kendi sahasından çıkamaz hale getirdi.

Bayburt Özel İdare Spor’da yapılan oyuncu değişiklikleri takıma hiçbir katkı sağlamadılar. 69. dakikada taraftarların saha içerisine attıkları kompetiler yüzünden maç 5 dakika durdu.

Oyun kurmakta ve pas yapmakta zorlanan Bayburt Özel İdare Sporlu futbolcular maçın son dakikalarına doğru iyice oyundan düzmeye başladılar.

85. dakikada Yusuf Kanal hakeme itirazdan ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

10 kişi kalan Akhisarspor eksik kalmasına rağmen istediği gibi oyunu yönlendirip ataklarını devam ettirdi.

Maçın uzatma dakikalarında konuk takımın gol arayışları netice verdi ve son dakikalarda oyuna giren Efe Saygılı takımına beraberlik getiren golü kaydetti 1-1.

Maçta başka gol olmayınca her iki takımda sahadan birer puanla ayrılırken, taraftarlar teknik heyeti ve futbolcuları eleştirdiler. 

Bayburt Özel İdare Spor 10 Mart Pazar günü deplasmanda Kütahyaspor’la karşılaşacak. 

Haftanın maç sonuçları: 

Bayburt Özel İdare Spor   – Akhisarspor   1-1

Bornova 1877   –   Büyükçekmece Tepecikspor  1-2

Karaköprü Belediyespor   –   Ağrı 1970 Spor  1-1

Osmaniyespor FK  –  Kuşadasıspor   0-0

Sivas 4 Eylül FAŞ     –    Darıca Gençlerbirliği  1-0

1922 Konyaspor       –   Belediye Kütahyaspor  2-2

Fatsa Belediyespor   –   Erbaaspor   0-2

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. taraftar dedi ki:

    Teknik direktör 2 maçtır aynı hatayı yapıyor. Yaptığı oyuncu değişiklikleri ile adeta maç veriyoruz.
    Taraftar ise muhteşem di ama konfeti atarak 8 dakika uzamasına sebep oldu. Golü de o uzatma dakikasında yedik.

  2. Futbol sever dedi ki:

    AKHİSARSPORU tebrik ediyorum..Ligdeki yeriyle orantılı değil, daha yukarılarda olması gereken bir takım. Maçı kazanmak hakkıydı berabere bitti. Aslında 2-1 hakkıydı içerden çıkan golü ,yan hakem vermedi.. Taraftar , hafif, ağır olmasın diye acemi diyorum.. Konfeti atmayı tüm takımlar bıraktı, maalesef 7-8 dakika oyun durdu, takım soğudu , buda uzatmalara yansıdı belkide gol yemeyecektik.. Bir çift sözümde teknik heyete iki maçta son dakika golü yiyor takımı 4 puandan ediyorsun, takımın eksik,kalite si düşük ola bilir. Yandan bu son dakikaları çıkaramıyorsan bu puan kaybından sizde sorumlusunuz..İçeri , dışarı aralıksız 3 puan getirirsek her maç, belki yukarı kendimizi atarız.. Kusura bakmayın öyle bir ışık görünmüyor. Balık kavağa çıkarsa ,bizde küme de kalırız.. Son diyeceğim , BAL ligine son sürat giden takımın futbolcusuna para ödenmez, masraf yapmayın…