Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Az Bulutlu
Bayburt
19°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 23°C
Çar 26°C

Bayburt Özel İdarespor Gençosman’da Beşi Bir Yerde Buldu!

Bayburt Özel İdarespor Gençosman’da Beşi Bir Yerde Buldu!
31 Ekim 2021 16:18 | Son Güncellenme: 31 Ekim 2021 20:34
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor Gençosman stadyumunda konuk ettiği Vanspor’u 5-0 gibi net bir skorla mağlup ederek puanını 20’e çıkardı.

Geçtiğimiz hafta Bodrum deplasmanından aldığı galibiyetin verdiği moralle maça hızlı başlayan Bayburt Özel İdarespor maçın 4’ncü dakikasında kornerden gelen topu İlker Sayan kafa vuruşuyla ağlara gönderdi sarı siyahlılar 1-0 öne geçti.

Yediği gol sonrası toparlanmaya çalışan konuk ekip Vanspor, defansında üst üste açıklar vermeye başladı. Bayburt Özel İdarespor 9 ve 11.dakikada yakaladı fırsatlardan yararlanamadı.

Maçın 20. dakikasından sonra toparlanan ve oyunda üstünlüğü ele geçiren Vanspor, Bayburt Özel İdarespor kalesinde pozisyonlar üretmeye başladı. Önemli fırsatlardan yararlanamayan Vanspor 42. dakikada Bayburt Özel İdarespor’un ceza sahası içerisinde yaşanan pozisyonda penaltı yapıldığı iddiasında bulundu. İlk yarıda kalan dakikalarda başka gol olmadı ve ilk yarı 1-0 ev sahibi Bayburt Özel İdarespor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına ilk yarıda olduğu gibi istekli başlayan ve kanatlardan ataklar geliştiren sarı siyahlılar oldu. 48. Dakika da serbest vuruştan gelen topu kafayla ağlara gönderen bu kez gol İbrahim Alan oldu 2-0.

Attığı ikinci golden sonra iyice moral bulan Bayburt Özel İdarespor 51. dakikada sağ taraftan geliştirdiği atakta topla buluşan Onur Okay düzgün bir vuruşla kaleci Aydın’ın solundan topu ağlara gönderdi 3-0.

Maçta 54. dakikada ilk golün sahibi İlker, önemli bir gol pozisyonundan yaralanamadı.

56. dakikada Vanspor gole çok yaklaştı. Ceza sahası içerisinde yaşanan karambol de Barış Gök topu kaleci Zülküf’e teslim etti.

İlk yarıya göre ikinci yarıda özlenen futbolunu sergileyen Bayburt Özel İdarespor,  Vanspor defansında pozisyonları artırmaya başladı. 63. dakikada ilk golün sahibi İlker Sayan İbrahim Alan’dan aldığı pası şık bir vuruşla kalecinin sağından ağlara gönderdi 4- 0.

Maçın 72. dakikasında Uğur Mustafa Türk’ün yaklaşık 20 metreden kaleye gönderdiği top çok az farkla dışarı gitti.

Vanspor  81 ve 85. dakikalarda Hamza Küçükköylü ile yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı.   

Maçın bitimine iki Dakka kala 88. dakikada Uğur Aygören’in pasını kafayla ağlara gönderen Öner Esenkaya son sözü söyledi ve skoru 5-0’a taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Bayburt Özel İdarespor sezonun en farklı galibiyetini Vanspor karşısında aldı.

Taraftarının özlediği futbolu Vanspor karşısında sergileyen Bayburt Özel İdarespor 6 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Somaspor ile mücadele edecek.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor    –  Van Spor FK  5 – 0

Serik Belediyespor    –    Hekimoğlu Trabzon  0 – 2

Ergene Velimeşe      –    Adıyaman FK  2 – 1

Etimesgut Belediyespor    –  Çorum FK  0 – 2

Kahramanmaraşspor –   Ankaraspor  0 – 1

Sarıyer              –    Bodrumspor  1 – 2

Sivas Belediyespor   –   Somaspor  2 – 3

Turgutluspor  –  İnegölspor  1 – 0

Diyarbekirspor     –   Afjet Afyonspor  1 – 1

Sakaryaspor  –   Niğde Anadolu FK

 

 

YORUMLAR

  1. MUSTAFA ŞALCI dedi ki:

    TEBRİK’LER

  2. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

    CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.. Ulusal yayında takımımızı izlemekte başka keyif, mutluluk
    veriyor.. Hafta içi Kocaeli sporu kupadan elemedi diye sitem edenlere, kulak asmayın çok güçlü takıma karşı aslanlar gibi oynadınız elendiniz .. Bugünün en kötü yanı devreye 1-1 lik skorla içeri girmemiz olurdu..(!) Çok ucuz bir gol yiyecektik , belki de maçın gidişatı değişecekti. Takımımız muhteşem pas yüzdesiyle oynadı, ikili mücadeleleri kazandı, yine bazı gereksiz toplar kaybettik, o anda skor net olduğu için anlatmıyorum. Hocamız gereken uyarıları yapacaktır.. Bu hafta Soma da , bugünkü oyunumuzu oynar, OYUN DİSİPLİNİNDEN ZERRE taviz vermezsek sonuç lehimize olur.. Bu hafta SIFIR hata oyun bekliyorum.. Deplasmanda her zaman yenemiyorsan, yenilmeyeceksin , yine de 3 puan diyoruz.. Başkanımızı, yönetimini, teknik heyeti, futbolcuları ve taraftarımızı kutluyorum.. Teşekkürler…