Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Az Bulutlu
Bayburt
25°C
Az Bulutlu
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 18°C

Bayburt Özel İdarespor Evinde Kayıpları Oynuyor

Bayburt Özel İdarespor Evinde Kayıpları Oynuyor
2 Şubat 2020 16:02 | Son Güncellenme: 2 Şubat 2020 22:09
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor ligde ikinci sırada yer alan Bandırmaspora Genç Osman’da 3-1 mağlup olarak son 5 maçında 3 puana hasret kaldı.

Soğuk hava oynanan maçın 9. dakikasında Bilal Gülden attığı golle Bayburt Özel İdarespor 1-0 öne geçti.

Orta saha mücadelesiyle geçen ilk 45 dakika ev sahibi Bayburt Özel İdaresporun 1-0 üstünlüğü ile kapandı.

İkinci yarıya daha istekli ve atak başlayan konuk takım 50. dakikada Erkan Taşkıran’ın kaydettiği golle eşitliği sağladı 1-1.

Bayburt Özel İdarespor’da golü atan Bilal Gülden rakibine yaptığı sert hareket sonrası 52. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

10 kişi kalan rakibine karşı ataklarını sıklaştıran Bandırmaspor oyunun hakimiyetini tamamen ele geçirdi ve rakip kalede gol pozisyonları bulmaya başladı.

Maçın 66. dakikasında Bandırmaspor’dan Sinan Akaydın takımının ikinci golünü attı ve durum 2-1 oldu.

Bu dakikadan sonra oyundan iyice kopan Bayburt Özel İdarespor defansında boşluklar vermeye başladı. Bandırmasporun ilk golünü kaydeden Erkan Taşkıran maçın skorunu belirleyen golü attı ve maçın 90 dakikası 3-1 konuk ekip Bandırmasporun üstünlüğü ile tamalmandı.

Maçın hakemi İzmir bölgesinden Levent Balcı’nın yanlış kararları ve ev sahibi ekibin lehine verilmeyen iki penaltının taraftarı çileden çıkardığı maçta, Bandırmaspor aldığı galibiyetle puanını 44 yaparken, Bayburt Özel İdarespor ise 29 puanda kaldı.

Son 4 maçta ancak iki puan alabilen Bayburt Özel İdarespor haftaya Niğde Anadoluspor deplasmanına gidecek.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdarespor 1 – 3 Bandırmaspor

Sivas Belediyespor 1 – 1 Ergene Velimeşe

Van Spor 1 – 5 Bodrumspor

Etimesgut Belediyespor 1 – 2 Kahramanmaraşspor

Kastamonuspor 2 – 1 Niğde Anadolu FK

Sakaryaspor 2 – 1 Tuzlaspor

Ankara Demirspor 2 – 0 Uşak Spor A.Ş.

Eyüpspor   2 – 1   Kardemir Karabükspor

Elazığspor   P – P   Kırşehir Belediyespor

https://www.youtube.com/watch?v=6wBA8kSTEYw

YORUMLAR

  1. Bayburtlu dedi ki:

    Futbolcular birbirini hiç tanimiyor…sen en golcü futbolcunu satarsan böyle gol sıkıntısı cekersin allahtan ni sene kümede kalsalar iyi bari acil olarak golcü oyuncu dart tayyibi nasıl satarlar akıl sır ermiyor hemde bandırmaya yazık etmeyin şu takıma beee

  2. Ğeyri Dayın dedi ki:

    Bu takıma acil el atılmalı.Gereken neyse yapılmalı bu işin uzmanları tarafından. Zaman kaybedilmeksizin hemde. Gerçek taraftar, “başarılar diliyorum!” iyi güzel de eksik olan nedir? Yada hata mı var bir yerlerde!..Olmadı seni alalım teknik kadroya!

  3. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

    Takımımız bu maça profosyonelce hazırlanmamış, arkadan rakip futbolcuya yapılan hareket ,kesinlikle sarı kart,kırmızı kart pozisyondan sonra ki olaylardan dolayımı oldu net değil….
    Hakem İzmir bölgesi……! Bandırmanın iddaasının devam etmesi için bu maçı alması şart bu mağlubiyete bizim futbolcularımız çanak tutmuşlar… Bu takım bunları telafi eder,yanlarındayız…
    Sezon başında söylemiştik ,bu takıma yapılacak en büyük ihanet sebebsiz yere kırmızı kart görmektir….Futbolcular uyarılmalı, başarılar diliyorum….