Dolar 32,5601
Euro 34,8680
Altın 2.425,68
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Bayburt Özel İdarespor evinde İnegölspor’a boyun eğdi!

Bayburt Özel İdarespor evinde İnegölspor’a boyun eğdi!
21 Kasım 2021 15:55 | Son Güncellenme: 21 Kasım 2021 16:31
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor kendi evinde mücadele ettiği İnegölspor’a 1-0 mağlup olarak sürpriz bir yenilgi aldı.

Bir hafta önce Hekimoğlu Trabzon deplasmanından 1 puanla dönen Bayburt Özel İdarespor taraftarının galibiyet beklediği maçta rakibi İnegölspor’a boyun eğdi.

Maçın ilk 10 dakikasında iyi futbol sergileyen ev sahibi Bayburt Özel İdarespor, bu dakikadan sonra oyundaki üstünlüğünü rakibine kaptırdı.

23. dakikada konuk ekipten İbrahim Sürgülü, ceza sahasının dışında sol ayağıyla topu kaleci Zülküf’ün bakışları arasında filelere gönderdi 1-0. Kaleci Zülküf benzer bir golü geçen hafta Trabzon deplasmanında yemişti.

Yediği golden sonra oyundan iyice düşen Bayburt Özel İdarespor, bir türlü ataklarda pozisyon üretemezken, İnegölspor oyunu istediği gibi yönlendirmeye başladı. Maçın ilk yarısı 1-0 İnegölspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başlayan sarı siyahlılar bir türlü vasat futbolun üzerine çıkamayınca İnegölspor oyunun hakimiyetini iyice aline aldı.

Orta sahayı geçmekte zorlanan Bayburt Özel İdarespor pas hatalarını iyice artırınca oyunda faullerde çoğalmaya başladı. Dakikalar ilerledikçe taraftarın beklediği golde gelmeyince tribünler antrenman maçı seyreder gibi maç seyretmeye başladı.

İnegölspor takım oyununu sahada iyi uygulayan takım görüntüsü sergilerken. Bayburt Özel İdarespor’lu futbolcular ise organize olamayan ve atak geliştiremeyen bir takım hüviyetine büründü.

Maçın uzatma dakikalarında her iki takımda birer net gol pozisyonundan yararlanamayınca maç ilk yarıda atılan tek golle sona erdi. Sahadan 3 puanla ayrılan İnagölspor puanını 18 yaparken, Bayburt Özel İdarespor 24 puanda kaldı.

İnegölspor’a evinde mağlup olan Bayburt Özel İdarespor 27 Kasım Cumartesi günü Niğde Anadolu deplasmandan galibiyetle dnerek puan kaybını telafi etmeye çalışacak.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor  –  İnegölspor 0 – 1

Sivas Belediyespor   –   Niğde Anadolu FK 6 – 1

Bodrumspor   –   Somaspor  3 – 1

Çorum FK      –   Ankaraspor  0 – 0

Turgutluspor  –   Diyarbekirspor  2 – 1

Kahramanmaraşspor   –   Adıyaman FK 0 – 4

Serik Belediyespor    –   Afjet Afyonspor  0 – 0

Etimesgut Belediyespor   –   Van Spor FK  1 – 1

Sarıyer   –   Hekimoğlu Trabzon  0 – 1

Sakaryaspor  –   Ergene Velimeşe  3 – 2

 

 

YORUMLAR

  1. üZGÜN dedi ki:

    İnegöl ve başka kentlerde yaşayan binlerce gurbetçiyi üzmeye hakkınız yok , kime hizmet ediyorsunuz, eğer bizleri takımın yanında görmek istiyorsanız , saha da bu sonuçları almaya hakkınız yok.. Çıt kırıldım futbolunuzdan usandık, Somada sizi hasır gibi serdiler, Hakan Yılmaz efendi takıma çabuk ve agresif futbol oynat..

  2. semerciler dedi ki:

    Hakan hoca, hafta içi demeç veriyor. Trabzondan ,Trabzonsporu çıkarırsan sadece beton binalar kalırmış.. Edebiyat yapmayı bırak ta takımına bak, basket oynar gibi set oyunu oynuyorsun , 18 in etrafında dolanıyorsun, kaleye inemiyor, şut atamıyorsun , Bayburtlulara akıl veriyorsun. biz her şeyi biliyoruz, aklımızla mı alay ediyorsun, FUTBOL oynat önce FUTBOL..başkan ve yönetime Allah yardım ede..

  3. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

    ONURSUZLAR…….! Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.. G.M.K.ATATÜRK Bu vecizeye aykırılık ne varsa ,yaşadık ve gördük. Kardeşim paranı dahi
    alamıyorsan hafta içi tavrını koy ,antremana çıkma, derdini anlat , fakat hafta sonu formayı
    giyip çıkıyorsan kentin şerefiyle ,onuruyla oynamaya hakkınız yok. Futbolcular, teknik heyet başkan ve yönetimin üzerindeler, bu kesin içimizden acaba iddia oynuyorlar demek geliyor.. Sayın Celil başkanım, bunlara hükmetmek kolay olmaz ,adamı yatırır kaldırırlar, şimdiden uyarıyorum……Bugün bize Genç Osman stadında bu rezaleti yaşatanlara ,en hafifinden yazıklar olsun.. Oynanan futbola yorum yapmak istemiyorum….. Bayan futbol takımı sahaya çıkarsan bu sonuç alınmaz.. Herkesin fark attığı, moral bulduğu takıma kendi evimizde yenildik.. Oyna, direkleri döv, penaltıları kaçırıp yenile bilirsin, futbolun güzel yanı burasıdır… ONURSUZCA-HAYSİYETSİZCE yenilmeye tahammülümüz , sizin de HAKKINIZ yok.. Kısaca bu takım içeride dışarıda izlenilmeyi, takip edilmeyi hak etmiyor.. BAYBURTSPOR’lu olarak , Bayburt İ.Ö.İ spora bundan sonra ki maçlarda başarılar dilerken, LÜTFEN renginizi SARI-MAVİ olarak düzeltiniz.. Rica ediyorum..

  4. MUSTAFA ŞALCI dedi ki:

    BÖYLE OLUR MORAL BOZMAK YOK …