Dolar 32,3319
Euro 35,1199
Altın 2.301,65
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt Özel İdarespor Elazığspor maçı ileri bir tarihe maçı ertelendi

Bayburt Özel İdarespor Elazığspor maçı ileri bir tarihe maçı ertelendi
20 Eylül 2020 01:39
A+
A-

Bayburt Özel İdare Spor ile Elazığspor arasında Bayburt’ta Pazar günü oynanacak olan maç koronavirüs tedbirleri nedeniyle TFF tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

2020-2021 TFF 2. lig futbol sezonunda 20 Eylül 2020 Pazar günü Genç Osman Stadyumunda oynanacak olan müsabaka, Bayburt Özel İdaresporun futbolcuları ve antrenörlerinde pozitif çıkan koronavirüs testleri sonrası önce maçın oynanması gerektiğini belirten TFF, gece geç saatlerde yapmış olduğu açıklama ile maçın ileri bir tarihe erteleneceğini duyurdu.

Verilen bu karar sonrası Bayburt Özel İdarespor ile Elazığspor arasında oynanması gereken maç ileri bir tarihe ertelenmiş oldu.

YORUMLAR

  1. Bayburt lu Salih dedi ki:

    Bayburt Sporumuzda covit rahatsızlığına yakalanan tüm herkese geçmiş olsun, ALLAH şifalar versin inşallah;
    Federasyon bu kararı önce verse idi daha iyi olmazmıydı, yazık Elazığ lı kardeşlerimiz bu kadar yolu kat etmez bu yorgunlgu yaşamazdılar