Dolar 32,3812
Euro 35,0207
Altın 2.325,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt Özel İdarespor Diyarbakır’dan mağlubiyetle döndü

Bayburt Özel İdarespor Diyarbakır’dan mağlubiyetle döndü
20 Kasım 2022 16:04
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor sezonun 15. haftasında deplasmanda Amed Sportif takımına 2-0 mağlup oldu.

2022-2023 sezonuna iyi başlayamaya ve yaptığı transferlerle güçlü bir kadro kuramayan Bayburt Özel İdarespor, 14 haftasını geride bıraktığı sezonda 8 puanla e kötü sezonunu yaşıyor.

Diyarbakır’da saat 14.00 de başlayan maçın 5. dakikasında ev sahibi Amed Sportif takımı Mehmet Alaeddinoğlu kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

30. dakikada Okan Sarı Amed Sportif defansının hatasında önünde bulduğu topu boş kale yerine kafayla dışarı attı.

37. dakikada ikili mücadele sonrası iki takım futbolcuları arasıda gerginlik yaşandı. Kerem Çağatay ve Cumhur Yılmaztürk sarı kart gördü.

Maçı İlk yarısı Amet Sportif takımının 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya daha iyi ve atak başlayan Bayburt Özel İdarespor oyunda dengeyi kurduğu ve ataklar geliştirdiği dakikalarda takımı kaptanı Ramazan Övünc’ün hatalı pası iyi değerlendiren ev sahibi ekip 56. dakikada Tayyip Kanarya’nın ceza sahası dışından sert bir vuruşla topu ağlara göndermesi sonrası skor 2-0 oldu.

Bayburt Özel İdarespor yediği golde iki dakika sonra kullandığı korner atışında  gelen topu önünde bulan Mahmut Boz üç metreden topu boş kaleye gönderemedi.

Kala dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Amed Sportif 2-0 lık galibiyetle puanını 27 yaparken, Bayburt Özel İdarespor 8 puanda kaldı.

Maçın 90 dakikasında iyi mücadele etmesine rağmen yediği gollerin bireysel hatalardan kaynaklandığını ve yüzde yüz iki net gol pozisyonundan ise bireysel beceriksizlikten kaynaklandığını söylemek gerekir.

Bayburt’ta ve deplasmanda oynanan maçlarda takım kaptanı Ramazan Övünc’ün saha içerisindeki agresif ve ciddiyetten uzak hareketleri en çok dikkat çeken konularda birisi oluyor.

Bayburt Özel İdarespor 27 Kasım Pazar günü Geç Osman Stadyumunda Esenler Erokspor takımını konuk edecek.

Haftanın maç sonuçları:

Amed Sportif 2 – 0  Bayburt Özel İdare Spor

Esenler Erokspor  2 – 0  Tarsus İdman Yurdu

Batman Petrolspor  3 – 2 Düzcespor

Çorum FK  1 – 0  24Erzincanspor

Afjet Afyonspor  1 – 0  Menemenspor

Nazilli Belediyespor  1 – 1  Arnavutköy Belediye

Bursaspor  0 – 1  Isparta 32 Spor

Sivas Belediyespor  0 – 2  İnegölspor

Somaspor  0 – 1  Şanlıurfaspor

 

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. semerciler dedi ki:

    Hedefimiz ilk yarı kalan maçlarda ne puan toplarsak odur.. bugün maçı you tube kanalından izledik , rakip takım bizden iyiydi , maalesef iki tane net pozisyon kaçırdık , süpriz de olsa bu maçtan beraberlik ala bilirdik hayırlısı olsun, bu haftaki maçta inşallah 3 puan alırız. Umudum şundan dolayı var , her hafta futbolumuzun üstüne koyuyoruz. Bülent Topuzoğlu hocamı ve ekibini kutluyorum.. fakat burada kaptan Ramazan Övünce ayrı bir sayfa açacağım, kaptan en fedakar oynayan, en az hata yapan, saha içinde arkadaşlarını oyunda tutan, devamlı uyaran konuşan , riskli oynamayan bir karakter yansıtmalıdır.. Maalesef içeride dışarıda oynanan müsabakalarda kaptanımızın boş vermiş bir oyun tarzı var. bugünde 2. gol de de bunu yaşadık, en kısa zamanda derhal kendine çeki düzen vermeli, inşallah ligi iyi bir yerde bitireceğimize inanıyoruz, sizlerde inanın..