Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 24°C

Bayburt Özel İdarespor, Çorum deplasmanında 1 attı 3 aldı

Bayburt Özel İdarespor, Çorum deplasmanında 1 attı 3 aldı
23 Şubat 2022 15:14 | Son Güncellenme: 23 Şubat 2022 15:17
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor Çorumspor deplasmanından 1-0 galibiyetle ayrılarak Sarıyer mağlubiyetini telafi etmiş oldu.

Çorum Şehir Stadyumunda saat 13.00 de başlayan maça 43 puanlı iki takımında 3 puan parolasıyla başladı.

Her iki takımında kontrollü başladığı maçın 45. dakikasında Tayyip Kanaryanın attığı golle Bayburt Özel İdarespor 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skorunu belirlemiş oldu.

Maçın ikinci yarısına değişikliklerle başlayan Çorumspor, beraberlik golünü bulmak için kanatlardan Bayburt Özel İdarespor’un kalesine yüklenmeye başladı.

60. dakikadan sonra oyunda dengeyi sağlayan Bayburt Özel İdarespor kontra ataklarla rakip kalede gol aramaya başladı.

77 ile 85. dakika arasında 3 değişiklik birden yapan Bayburt Özel İdarespor, önde götürdüğü maçı iyice kontrol altına aladı.

Son dakikalarda Çorumspor’un yakaladığı pozisyonlardan gol sesi çıkmadı ve maçın 90 dakikası sonunda sahan galibiyetle ayrılan ve 3 puanın sahibi olan Bayburt Özel İdarespor önemli bir galibiyete imza atmış oldu.

Bayburt Özel İdarespor play-off potasından uzaklaşmamak için aldığı 3 puan Bodrumspor maçı öncesi büyük bir moral sağlamış oldu.

Puanını 46’ya yükselten Bayburt Özel İdarespor 27 Şubat Pazar günü kendi sahasında Bodrumspor ile karşılaşacak.

Haftanın maç sonuçları:

Çorum FK   0 – 1   Bayburt Özel İdare Spor

Somaspor  2 – 1  Serik Belediyespor

Van Spor FK  1 – 0   Kahramanmaraşspor

Niğde Anadolu FK   2 – 1   Diyarbekirspor

Adıyaman FK   0 – 5   Afjet Afyonspor

İnegölspor   1 – 0   Ergene Velimeşe

Ankaraspor   1 – 1   Turgutluspor

Bodrumspor   1 – 0   Sivas Belediyespor

Sarıyer      2 – 2   Etimesgut Belediyespor

 

 

 

YORUMLAR

  1. gurbetçi dedi ki:

    Bayburt il.öz.İdaresporu tebrik ediyoruz.. play ofa oynayan iki takımında futbolu çok kötüydü, sadece sonuç lehimize oldu.. Baktım Çorum sosyal medyasında ortak görüş şu, iki takımda play-ofta ilk maçlarında elenir diyorlar.. Matematik olarak Bayburt 3 rakibi 146 1Trb- Afyon
    ve Somaspora yenilmeyecek, hepsi 6 puanlık maç, deplasmandan da ne puan alırsa kar.. Bu futbolla playofa kalmakta , oradan çıkmakta zor.. Yine de takımımızın , taraftara, kente, bizlere yaşattıkları için teşekkürler..

  2. Aydı aydın dedi ki:

    Tebrikler takım, helal olsun başkanım bize bu mutluluğu yaşattığınız için gönülden teşekkürler. En büyük Bayburtspor, bu takım ptt 1.lige çıkacaaak.