Dolar 32,5182
Euro 34,7440
Altın 2.489,73
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 20°C

Bayburt Özel İdarespor Başkanı Saka’dan sitem dolu çarpıcı açıklamalar

Bayburt Özel İdarespor Başkanı Saka’dan sitem dolu çarpıcı açıklamalar
7 Ekim 2020 22:19 | Son Güncellenme: 8 Ekim 2020 08:49
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor kulüp Başkanı Tamer Saka Bayburt’ta düzenlediği basın toplantısında belgelerle konuştu ve çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bayburt Büyük Otel Toplantı Salonunda futbol şube sorumlusu avukat Sefa Yıldız ile basın toplantısı düzenleyen Bayburt Özel İdarespor Başkanı Tamer Saka, kulübün mali durumunu belgelerle açıkladı ve eleştirilerin kendisini fazlasıyla yıprattığını belirterek parası olan varsa kulübü hemen devretmeye hazır olduğunu aksi takdirde kendilerini rahat bırakmalarını ifade ederek sitemini dile getirdi.

Yaklaşık bir saat süren basın toplantısında kamuoyunda konuşulan ve cevabı merak edilen birçok soruya açıklık getiren kulüp başkanı Saka, kulübün transfer yasağını kaldırdığını, kaliteli futbolcular transfer ettiklerini ve takımın bu sezon ligi orta sıralarda bitireceğini vurguladı.

Bayburt Özel İdarespor kulüp Başkanı Saka, “ Başkanlık döneminde kendi hesabıma forma gelirleri dahil 116 bin lira yatırılmış. Benim kendi hesabımdan gidenler ise 628 bin liradır. Paramı veriyorum, hadi ondan geçtim, Bayburtspor’u kurtaracağım diye sağlığımdan oluyorum. Ama ne üç kağıtçılığımız nede söylenmedik laf kalmadı. Ben ödediklerimin hepsini siliyorum. Güven veren biri varsa 2 milyon getirsin vali beyin huzurunda takımı devredeyim. Önüne gelen başkanın arkasından iftiralar atılıyor. Böyle olursa bu takıma başkan bulamazsınız.

Geçmiş dönemlerde 6 – 8 milyona kurulan takımı ben 2 milyon 800 bine oluşturdum. Bu kulübün bir geliri mi var? Ben bu kulübün neyini alacağım. Ben her akşam sayın valime rapor veriyorum. Benim her evrakım ve her işlemim resmidir. İstanbul’da transfer yaparken kendi cebimden 35 bin lira ödedim. Ben kulübün başına isteyerek gelmedim. Bırakın bu takımı yürütelim. Benim kulübümü kimse karıştırmasın. Bundan böyle radikal kararlar da alıyorum, artık herkes kulübe girip çıkamayacak. Ben hesabımı Valime, Belediye Başkanıma veririm. Herkes bilsin diye kendi şahsi hesaplarımı burada açıkladım. İnsanların bana güvenmesini istiyorum. Çok iyi bir takım kurduk. Bu takım ligi orta sıralarda veya daha iyi yerlerde tamamlayacaktır” dedi.

Bayburt Özel İdarespor Başkanı Tamer Saka ve  futbol şube sorumlusu avukat Sefa Yıldız’ın açıklamaların tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=wQbhGawXS3s

 

 

 

YORUMLAR

  1. abdullah dedi ki:

    bir bayburt klasiğidir. bir iş yapanı hemen alt etmek kimi bakışı ile kimi sözü ile.. imkanı belli şehir de bilet parası için çıkgar çıkartılmıştı vaktiyle.. küçük olsun büyümesin benim olsun.. yapandan ve doğru yol için eleştirenden rabbim razı olsun ..

  2. samet üner dedi ki:

    başkanıma selam durmak yok devam başkanım

  3. OĞUZHAN dedi ki:

    Bayburt ilinin profesyonel ligde takımının olması takdire şayandır. Futbolda para var ise günümüz şartlarında başarı vardır. Zor bir dönemde Sayın Başkan’ın yönetime talip olması büyük fedakarlıktır. Fakat Sayın Başkan’ın “benim takımım, buraya isteyerek gelmedim, şu kadar para getirsinler devretmeye hazırım”… ifadelerini ihraz ettiği konum itibari ile esefle karşıladım. Futbolun olduğu yerde eleştiri olacaktır. Diğer bir konu, eğer Bayburtspor bu işi götürecek imkana, fedakarlığa, dayanışma liyakatine sahip değilse, hali vakti yerinde olan hemşehrilerimiz kenarda köşede duruyor elini taşın altına sokmuyor ise çok açık söylüyorum takımın alacağı her mağlubiyetten sonra yapılan eleştirilerin hiçbir anlamı olmayacaktır. Dolayısı ile imkanlar bölgesel lige yetiyor ise Bayburtspor yoluna orada devam etmelidir.

  4. ismail dedi ki:

    Sayın başkan başarılar dilerim 2 milyon getiren olursa bırakırım diyor kendisi 2 milyon getirmişmiki görevi aldı.Göreve aday oldu başkan oldu saygı değer bayburtlular sayesinde tabiki tamer beyin çalışması sonucu transfer yasagı kalktı Başkan bunu yaptım şunu yaptım diyor futbolcular ilk maçta protosto yapmalarına ne diyor acaba futbolcuları ve onlara yaptıklarından dolayı alkışlayanları kınıyorum