Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 25°C

Bayburt Özel İdarespor 6 maç sonra puanla tanıştı

Bayburt Özel İdarespor 6 maç sonra puanla tanıştı
13 Aralık 2020 15:06 | Son Güncellenme: 13 Aralık 2020 15:14
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor deplasmanda karşılaştığı Karacabey Belediyespor’la 0-0 kalarak, 6 maç sonra puanla tanışmış oldu.

Bursa’nın Karacabey ilçesinde oynanan maçın ilk yarısında iki ekipte golü bulamayınca takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

İkinci yarı her iki takım adına atak başlayan maçta ev sahibi ekip Karacabey Belediyespor’un atakları tehlikeli olmaya başladı.

Puan veya puanlar alarak moral bulmak ve kötü gidişe dur demek isteyen Bayburt Özel İdarespor’lu futbolcular, ayağa pas yaparak kontra ataklardan gol bulmayı planlamaya başladı. 78. dakikada öne geçme fırsatını değerlendiremedi.

Maçın 90 dakikasında her iki takımda gol bulamayınca takımlar birer puanla sahadan ayrıldılar.

Bayburt Özel İdarespor 6 maç sonra puanlar tanışarak ligdeki puanını 10’a yükseltirken, Karacabey Belediyespor  ise puanını 22 yaptı.

Teknik direktör değişimine giden ve Bülent Topuzoğlu’nu takımın başına getiren Bayburt Özel İdarespor, sezon başından buyana deplasmandan ilk puanını getirmiş oldu.

Bayburt Özel İdarespor  19 Aralık Cumartesi günü Genç Osman Stadyumunda Sivas Belediyespor’la mücadele edecek.

Haftanın maç sonuçları:

Karacabey Belediyespor   –   Bayburt Özel İdarespor : 0 – 0

Kırşehir Belediyespor  –  Pendikspor : 1 – 0

Kırklarelispor  –   Etimesgut Belediyespor : 3 – 0

Van Spor  –   Turgutluspor : 3 – 0

Bodrumspor   –  Elazığspor : 2- 2

Eyüpspor  –  1922 Konyaspor : 2 – 0

Mamak FK  –  Sivas Belediyespor: 1 – 4

Pazarspor  –  Kardemir Karabükspor : 2 – 1

Sakaryaspor  –   Serik Belediyespor : Ertelendi

Tarsus İdman Yurdu –   Kastamonuspor : Ertelendi

 

 

YORUMLAR

  1. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

    Takımı ,teknik heyeti ve yönetimi tebrik ediyorum.. Bu (1) puan en az (6) puan kadar kıymetli olduğuna inanıyorum.. Bu hafta daha güçlü olacağımızdan şüphe yok.. Yönetimde bu maçın alınması için futbolcular kadar isteki, bunu futbolculara hissettirmelidir…mutlaka bu beraberlik maçının pirimi ile derhal desteklenmelidir.. Bu takım iyi gittiği sürece hem şehir kazanacak, hem takım ve futbolcular kazanacaktır… başarıya giden yol ,futbolcuların elindedir.. Maalesef eksik olan taraftarımız yok , bu da tüm takımlar için aynı, taraftarsız maç tuzsuz yemeğe benziyor… Bu takım ilk yarıyı çok iti yerde bitirecektir inanıyoruz.. Selamlar..