Dolar 32,5125
Euro 34,8067
Altın 2.427,76
BİST 9.680,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Bayburt Özel İdare Spor’un yeni teknik direktörü belli oldu

Bayburt Özel İdare Spor’un yeni teknik direktörü belli oldu
19 Ağustos 2022 20:14 | Son Güncellenme: 19 Ağustos 2022 20:15
A+
A-

Bayburt Özel İdare Spor’u 2022-2023 futbol sezonunda çalıştıracak olan yeni teknik direktör Ramazan Kurşunlu ile anlaşma sağladı.

Sezonun başlamasına sayılı güler kala sessizliği bozulan Bayburt Özel İdare Spor’da başkalığa devam kararı alan Bayburt Özel İdare Spor Kulüp Başkanı Celil Çalışkan, yeni sezonda takımı çalıştıracak olan teknik direktör Kurşunlu için şunları söyledi, “Ramazan hocamızla anlaştığımız için mutluyuz. Kariyeri ve tecrübesi ile hedefimize katkı yapacak olan bir teknik adamla anlaşmış olduk. Camiamız için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Teknik direktör Ramazan Kurşunlu ise, “Bayburt’a ve taraftarlarımıza şunu ifade edeyim ki, Bundan sonraki süreçte yapacağımız transferler bu şehre ve bu takıma inanan, bu uğurda savaşan ve formasını terleten oyuncular topluluğundan oluşacaktır. Başarıya inanmayan hiç kimse ne başta ne de bu yolda ilerlerken bizlerle olmayacaktır. Herkesin bizlere destek vermesini bekliyorum ” şeklinde konuştu.

Ramazan Kurşunlu’nun çalıştırdığı takımlar sırasıyla şöyle:

Bandırma Spor, Menemen Spor, Balıkesir Spor, Turgutluspor ve TFF Milli Takım Antrenörlüğü

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.