Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 16°C
Per 14°C

Bayburt, Pendik ile puanları paylaşarak sezonu tamamladı

Bayburt, Pendik ile puanları paylaşarak sezonu tamamladı
8 Mayıs 2021 15:58 | Son Güncellenme: 9 Mayıs 2021 14:56
A+
A-

Bayburt Özel İdare Spor 2020-2021 sezonunun son maçında kendi sahasında Pendikspor’la 2-2 berabere kalarak puanları paylaştı.

Her iki takım içinde rahat geçmesi beklenen maçın ilk 10 dakikası orta saha mücadelesiyle geçti.

15.dakikada köşe vuruşundan gelen topu ağlara gönderen İlker Sayran Bayburt Özel İdare Spor ‘u 1-0 öne geçirdi.

Kısa sürede toparlanan ve kanat ataklarıyla sarı siyahlıların kalesine yüklenen Pendikspor 29. dakikada ceza alanı içerisinden bir türlü çıkarılamayan topu Enes Ersoy Öztürk düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi 1-1.

Beraberlik golünden sonra Bayburt Özel İdare Spor kalesine iyice yüklenmeye başlayan konuk ekip Pendikspor’un defansındaki boşluğu iyi değerlendiren ev sahibi ekip sol kanattan yakaladığı kontratakta topla buluşan Uğur Mustafa Türk 44.dakikada takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Bu gol ilk yarının sonucu oldu.

Maçın kinci yarısı Bayburt Özel İdare Spor’un kontrollü oyunu ile başladı. Karşılıklı ataklarla geçen ikin yarının 88. dakikasında Pendikspor geliştirdiği atakta Ömer Can Soluklu ile beraberlik golünü buldu 2-2.

Bayburt Özel İdarespor son maçta aldığı 1 puanla sezonu 48 puanla tamamlarken, Pendikspor 52 puanla ligi noktalamış oldu.

2. lig kırmızı gurupta, Eyüpspor haftalar öncesinden şampiyonluğunu ilan etmişti. Sakaryaspor, Kırşehir Belediyespor, Van spor ve Kırklarelispor play – off’ta mücadele hakkını kazandılar. Elazığspor, Mamak FK ve Kardemir Karabükspor ise bir alt lige düşen takımlar oldu.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor   –   Pendikspor 2 – 2

Etimesgut Belediyespor    –   Karacabey Belediyespor  1 – 2

Elazığspor    –   Sivas Belediyespor 5 – 7

Eyüpspor     –   Van Spor  1 – 0

Kardemir Karabükspor     –   Kırşehir Belediyespor  2 – 2

Kastamonuspor     –    Sakaryaspor  0 – 4

Serik Belediyespor    –   Mamak FK  3 – 0

Tarsus İdman Yurdu     –    Kırklarelispor  0 – 1

Turgutluspor       –    Bodrumspor  0 – 0

1922 Konyaspor   –   Pazarspor  2 – 0

 

 

YORUMLAR

  1. hasan dedi ki:

    Emegi gecen herkesten Allah razı olsun.baskan el atmasaydi takim bu yil küme dusecekti.

  2. BAYBURT KALESİ dedi ki:

    Lige kötü başladığımız bu yıl , sezonun güzel bitmesini sağlayan başta Başkan Şemsettin ÇALIŞKAN bey ve yönetimine, teknik heyete ,futbolculara, sosyal medyadan desteğini esirgemeyen taraftara, ilgisini esirgemeyen başta Bayburt medyaya , Bayburt postasına ve diğerlerine teşekkür ediyoruz… Yeni sezona hazırlanırken , mutlaka Şemsettin başkan ekibi yenilenmeli ve takviye edilmeli, maddi gelir getiren ,fikir ve projeler uygulanmalıdır .. Yoksa sonumuz G.Hanespordan farklı olmaz…Hayırlı ramazanlar…