Dolar 32,4445
Euro 34,7285
Altın 2.440,04
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 21°C

Bayburt Özel İdare Spor Nazilli’den eli boş döndü

Bayburt Özel İdare Spor Nazilli’den eli boş döndü
9 Ekim 2022 17:30 | Son Güncellenme: 9 Ekim 2022 22:10
A+
A-

Bayburt Özel İdare Spor Nazilli Belediyespor deplasmanından 2-0 mağlup oldu.

Bayburt Özel İdarespor hafta içerisinde gerçekleştirdiği teknik direktör değişimiyle takımın başına Bülent Topuzoğlu’nu getirdi. Ligde 1 puanla son sırada bulunan Bayburt Özel İdare Spor Nazilli deplasmanından da puansız döndü.

Nazilli ilçe stadyumunda saat 15.30 da başlayan maç orta saha mücadelesinin daha fazla yaşandığı bir ilk yarıya sahne oldu. İlk 45 dakikada akıllarda kalan tek pozisyonda 30’ncu dakikada yaşandı. Kontra atak bir pozisyon yakalayan sarı siyahlılar net bir gol pozisyonunda topu dışarı gönderdi. İlk yarı 0-0 golsüz tamamlandı.

Maçı ikici yarısına ev sahibi ekip daha atak başladı maçı 57. dakikasında Gökha Göksu yaklaşık 30 metre uzaklıktan sol ayağıyla kaleye gönderdiği top ağlarla buluştu ve Nazilli Belediyespor 1-0 öne geçti.

Dakikalar ilerledikçe yorgunluk belirtisi gözlenen sarı siyahlı futbolcular, rakip kaleye gitmekte güçlük çekmeye başladı.

3 oyuncu değişikliği yapan Bayburt Özel İdare Spor oyunda dengeyi kurmaya çalışsa da, Nazilli Belediyespor 74. dakikada kullandığı köşe vuruşunu Fatih Üge’nin kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdiği ve skor 2-0’a taşıdı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve 90 dakika sonunda Nazilli Belediyespor 3 puanla sahada ayrılarak puanını 10’a yükseltirken, Bayburt Özel İdare Spor 1 puanda kaldı.

Bayburt Özel İdare Spor 15 Ekim Cumartesi günü kendi evinde Bursaspor’la mücadele edecek.

Haftanı maç sonuçları:

Nazilli Belediyespor   –   Bayburt Özel İdare Spor  2 – 0

Arnavutköy Belediye –   Düzcespor  2 – 1

Somaspor     –     İnegölspor  3 – 1

Bursaspor     –     Tarsus İdman Yurdu 2 – 2

Afjet Afyonspor    –   Ankaraspor   2 – 3

Batman Petrolspor    –   Esenler Erokspor  1 – 1

Çorum FK      –    Amed Sportif  0 – 2

Isparta 32 Spor   –   Menemenspor  0 – 0

Şanlıurfaspor    –    24Erzincanspor  2 – 1

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. semerciler dedi ki:

    Devre arasına kadar ne kadar puan toplarsak, karımız o olacaktır.. Bülent hoca bizi takım yapa bilirse ne ala, başka bir şey talep etme hakkımızda yok, goller hep ikinci yarıda geliyor. bu gidişat iyi gidişat değil, nefesimizi amatör ligde de ala biliriz. Nazillispor-2 Büyük başkan-0