Dolar 32,3892
Euro 34,7881
Altın 2.438,91
BİST 10.003,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 15°C
Per 14°C
Cum 14°C

Bayburt Özel İdare Spor Kuşadası’na şans tanımadı

Bayburt Özel İdare Spor  Kuşadası’na şans tanımadı
18 Şubat 2024 16:26
A+
A-

Bayburt Özel İdare Spor sezonun 18. haftasında kendi evinde ağırladığı Kuşadasıspor’u 2-0 mağlup ederek puanını 12’ye yükseltti.

Maçın ilk 45 dakikası iki takımında orta saha mücadelesine sahne oldu. Önemli gol pozsyonlarının yaşanmadığı ilk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya ev sahibi ekip Bayburt Özel İdare Spor istekli ve atak başladı. Özelikle kanatlardan geliştirdikleri ataklarla gol pozisyonları üretmeye başladılar.

Tribünlerin tamamen dolduğu karşılaşmada taraftarlar bir an önce gol atılması için sarı siyahlıları tezahüratlarla ateşlemeye devam etti.

Beklenen gol 66. dakikada Melih Kılıç’tan geldi. Rakip ceza sahasında topla buluşan Melih, rakibini oyundan düşürerek sol ayağıyla topu ağlara gönderdi 1-0.

Attığı golden sonra kendi sahasına çekilmeyen Bayburt Özel İdare Spor, ikinci gol için baskılarını devam ettirdi.

81. dakikada köşe vuruşundan gelen topa çok iyi yükselen Burak Taşdemir, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi 2-0.

Kalan dakikada Kuşadasıspor en azından bir gol bulmak adına geliştirdiği atakları sonuç vermedi ve Bayburt Özel İdare Spor ikinci yarıda attığı iki golle ve oynadığı oyunun karşılığını alarak sahada  galip ayrılan taraf oldu.

Ligdeki puanını 12’ye çıkarak Bayburt Özel İdare Spor  25 Şubat Pazar günü Ağrıspor deplasmanında mücadele edecek. 

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor    –          Kuşadasıspor  2-0

1922 Konyaspor    –    Ağrı 1970 Spor  1-0

Fatsa Belediyespor   –   Bornova 1877  0-1

Osmaniyespor FK     –   Erbaaspor  0-1

Silivrispor  –   Akhisarspor  1-3

Karaköprü Belediyespor   –  Darıca Gençlerbirliği  5-1

Sivas 4 Eylül FAŞ     –   Büyükçekmece Tepecikspor  2-0

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. taraftar dedi ki:

    Kaos ortamını sevdiğimiz için iyi giden takımın hocası yada oyuncusuna bir kulp bulup, eleştiriye hemen başlarız. Geçen hafta 1 puan alan hocayı eleştirmek nedir ?

  2. Ğeyri Dayi dedi ki:

    Bu çocuklarda iş var, bu işi kotaracaklarına dair içimizde büyük bir inanç taşıyoruz. Takım her hafta daha iyi olacakmış gibi geliyor. Bu arada sende iyisin gerçek taraftar-patdon- Futbol sever!-))

  3. Ayhan KATILMIŞ dedi ki:

    Puan cetvelinde hata var.Sivas 4 eylülün 3 puan silme cezası var.Tff ‘nin puan tablosunu kullanmanızı tavsiye ederim.Bayburtsporumuza başarılar diliyorum.

  4. Futbol sever dedi ki:

    Takımı kutluyorum. Erbaa maçında kaybedilen 2 puanın sonuç ve psikolojik olarak etkilerini görüyoruz. Keşke o maçı 3 puanla kapatsaydık , bu hafta alacağımız sonuç, kırılmaya sebep olacak , kesinlikle kaybetmemeliyiz. Puan kaybı en az iki hafta öteler, düşünmek bile istemiyorum. Bu inançla başaracağız, alacağımız 3 puan rakiplerimizi iyice sıkıntıya sokacaktır. Başarılar diliyorum. Yeter ki inanalım hedef 3 puan..