Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 17°C
Per 14°C

Bayburt Özel İdare Spor evinde Osmaniyespora’da mağlup oldu

Bayburt Özel İdare Spor evinde Osmaniyespora’da mağlup oldu
3 Aralık 2023 16:06 | Son Güncellenme: 3 Aralık 2023 16:18
A+
A-

Bayburt Özel İdare Spor ligin 12. haftasında kendi evinde mücadele ettiği Osmaniyespor’a  2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Ligde 12 maçı geride bırakan Bayburt Özel İdare Spor 1 gol atıp kalesinde 21 gol yiyerek profesyonel sezonların en kötü dönemini yaşıyor. Oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla ligden umudunu kesmiş bir takımın görüntüsü sergileyen Bayburt Özel İdare Spor’u iyi günler beklemiyor.

Osmaniyespor maçın ilk yarısını 20. dakikada Burak Temir ve 40. dakikada Mustafa Sol’un attığı gollerle 2-0 önde kapattı. Bayburt Özel İdare Spor ise ilk yarıda rakibine karşı vasat ve isteksiz bir futbol sergiledi.

Maçın ikinci yarısına misafir takım daha etkili başladı. Kanarlardan geliştirdiği ataklarla Bayburt Özel İdare Spor kalesinde gol aramaya başladı.

Bayburt Özel İdare Spor’un ikinci yarıda yaptığı değişiklikler skoru değiştirmedi ve maçın 90 dakikası Osmaniyespor’un 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Bayburt Özel İdare Spor sezonun ilk yarısının bitimine 2 hafta kala oynadığı başarısız futbol ile lige şimdiden havlu atmaya çalışır bir görüntü sergiliyor.

Görünen o ki, bu takımın teknik heyeti ve kadrosu başarılı olamıyor. Sezonun ikinci yarısı için önlemler alınmaz ve kadroya en az 7-8 takviyenin yanı sıra yeni bir teknik ekip dahil edilmez ise takımın 3. lige tutunma şansı mucizelere kalır.

Bayburt Özel İdare Spor 10 Aralık Pazar gün deplasmanda Sivas 4 Eylül takımıyla mücadele edecek.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor  –  Osmaniyespor FK  0-2

1922 Konyaspor   –   Sivas 4 Eylül FAŞ  2-0

Silivrispor   –  Fatsa Belediyespor  2-2

Ağrı 1970 Spor   –    Erbaaspor   0-1

Belediye Kütahyaspor   –   Bornova 1877   3-0

Kuşadasıspor –   Darıca Gençlerbirliği  2-2

Akhisarspor   –    Büyükçekmece Tepecikspor  0-5

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. Hakan dedi ki:

    Bıktık artık yenilgi haberleri duymaktan şu lig tezden bitsede kurtulsak