Dolar 32,3296
Euro 35,0275
Altın 2.282,64
BİST 8.974,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt Özel Eğitim Uygulama Merkezinden Özel Klip…

Bayburt Özel Eğitim Uygulama Merkezinden Özel Klip…
17 Mart 2017 01:43 | Son Güncellenme: 21 Mart 2017 23:37
A+
A-

Bayburt Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma etkinliği için Bayburt’ta özel bir klip hazırladılar.

Bayburt Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu müzik öğretmeni Kerim Çikot tarafından hazırlanan “Çanakkale İçinde Aynalı Çarşı” türküsünün klibinde, engelli öğrenciler, okul idareci ve öğretmenlerinin yanı sıra Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Meclis Başkanı Yusuf Elçi, İl Müftüsü Kemalettin Aksoy ve Milli Eğitim şube müdürü Bülent Koçyiğit yer aldılar.

Klip çalışmalarının bir ay sürdüğünü ifade eden müzik öğretmeni Kerim Çikot şunları söyledi, “ Bayburt Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak bu projeye başlarken bir amacımız ve bir sloganımız vardı. Amacımız, yeterli fırsat ve imkan verildiğinde engellilerin bütün engelleri aşacağını göstermekti. Sloganımız ise ” Engeller Hayatın Ritmini Yakalamaya Engel Değildir” oldu.

Bu konuda engelli öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle güzel bir çalışma yürüttük. Okuluz müzik sınıfına kurduğumuz stüdyo sayesinde ses kayıtları yaptık ve çekimlerimizi Bayburt’un çeşitli mekanlarında gerçekleştirdik. Çalışmamızda çeşitli yaşlardan 7 özel eğitim öğrencisi ve 8 özel eğitim öğretmeni yer aldı. Bütün bu hazırlık dönemi içerisinde öğrencilerimizin ne kadar mutlu olduklarını ifadelerle anlatmak mümkün değildi.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini  Anma etkinliği için yaptığımız bu çalışmada engelli öğrencilerimiz biz de varız diyerek gönlümüzde taht kurdular. Projede emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz”dedi.

 

YORUMLAR

  1. Bayburtlu 69 dedi ki:

    Helal size. Emeklerinize sağlık…

  2. Erhan dedi ki:

    Cuma sabahında beni duygu seliyle insanlık ve medeniyet ummanına bir kere daha götüren bu milletin evlatlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyor emeği geçenleri kutluyor ve başarılar diliyorum. Allah razı olsun…