Dolar 32,3775
Euro 35,0510
Altın 2.326,39
BİST 9.080,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Bayburt OSB’ye Organik Tarım Sektöründe Yatırım Geliyor

Bayburt OSB’ye Organik Tarım Sektöründe Yatırım Geliyor
31 Aralık 2018 14:15
A+
A-

Bayburt Organize Sanayi Bölgesi’nde devam eden yatırımlara tarım ve hayvancılık alanında faaliyet gösterecek yeni bir firma daha katılıyor.   

Bayburt’ta cazip fırsatlar sunan Bayburt Organize Sanayi Bölgesi aldığı yatırımlara her geçen gün bir yenisini ekliyor. OSB’de inşaatı devam eden fabrikaların yanı sıra yeni yatırımlar için girişimciler yer tahsis talebinde bulunmaya devam ediyor.  

Daha önce yerli yapı kimyasalı, havalandırma sistemleri ve plastik boru imalatı için tahsis anlaşması gerçekleştirilen firmalara ek olarak tarım ve hayvancılık alanında faaliyet gösterecek yeni bir firma daha OSB’den yer tahsisi talebinde bulundu.

Bayburt Gıda Tarım ve Hayvancılık firması yetkilileri konuyla ilgili olarak Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti. Vali Pehlivan makamında görüştüğü MÜSİAD Başkanı Erdal Şentürk, firma temsilcileri Remzi Dursunkaya ve Rıdvan Sağdıç’tan yatırım hakkında bilgi aldı. 

Bayburt’un organik tarım ve hayvancılık alanında Türkiye’nin önde gelen illerinden biri olduğunu ve bu konuda Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bünyesinde çok önemli projelerin hayata geçirdiklerini ifade eden Vali Pehlivan, “Organik Üretim” faaliyetlerini profesyonel bir anlayışla ele alması bakımından faydalı olacağını belirtti. 

Firma sahipleri Remzi Dursunkaya ile Rıdvan Sağdıç ise Vali Pehlivan’a yatırımlara ve yatırımcılara göstermiş olduğu yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. 

Ziyarete ayrıca MÜSİAD Bayburt Başkanı Erdal Şentürk ile Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Durgut ve Nihat Güven Purut da katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.