Dolar 32,4621
Euro 34,7984
Altın 2.480,77
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Bayburt – Ofspor Maçında Dostluk Kazandı

Bayburt – Ofspor Maçında Dostluk Kazandı
26 Ağustos 2018 21:01 | Son Güncellenme: 26 Ağustos 2018 21:04
A+
A-

[responsivevoice_button buttontext=”SESLİ OKU” responsivevoice_button voice=”Turkish Female”] Bayburt İl Özel İdare Spor 2018-2019 sezon açılışı özel maçında Genç Osman Stadyumunda Ofspor’la 1-1 berabere kaldı. 

Maç öncesi  düzenlenen programda kurbanlar kesilip dualar edildi. Kulüp Başkanı İsmail Ersoy Özbek ve Belediye Başkanı Mete Memiş’in yaptığı konuşmaların ardından başlayan maçta taraftarlarıyla ilk kez buluşan Bayburt İl Özel İdare Sporlu futbolcularda heyecan vardı. Maça iyi başlayan misafir takım Ofspor’du. Maçın 10. dakikasından sonra maçta dengeyi sağlayan ev sahibi ekip ataklar yapmaya başladı. Bu ataklardan birinde 12. dakikada Okan Şahingöz’ün kaydettiği golle Bayburt İl Özel İdare Spor 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklara sahne olmasına rağmen başka gol olmadı ve ilk yarı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile kapandı. 

Maçın ikinci yarısına her iki takımda değişiklikler yaparak çıktı. Bayburt İl Özel İdare Spor ikinci yarının ilk 10 dakikasında iki net gol pozisyonundan yararlanamadı. 62. dakikada Ofspor’un geliştirdiği atakta ceza sahası içerisinden uzaklaştırılamayan top, Yusuf Onur Arıkan’ın ayağına çarparak ağlarla buluştu ve Ofspor skora eşitlik getiren golü kaydetti 1-1. İlerleyen dakikalarda her iki takımda geliştirdiği ataklardan sonuç olamadı ve dosluk maçı dostça 1-1 sone ermiş oldu. 

Maç sonunda düşüncelerini aldığımız Bayburt İl Özel İdare Spor teknik direktörü Bülent Demirkanlı, “Of maçı lig öncesi öncesi bir hazırlık niteliğini taşıyor. Ama bizim hazırlıklarımıza geç başlamış olmamız nedeniyle lige istediğimiz gibi hazırlanamadık. Lige tam olarak hazır olmamız için en az birkaç maç oynamamız gerekiyor. Amacımız bu süreci az kayıpla geçmek olacaktır.  

Hedefi olan ve iki yıldır play-off oynayan ama bir üst lige çıkamayan bir takımız. Tek amacımız takımımızı bir üst lige çıkarmaktır. İyi bir takıma sahibiz ve birkaç transfer daha yapmayı düşünüyoruz” dedi. 

Sezonun ilk maçında kendi sahamızda oynayacağımız Trabzon 1461 maçına galibiyet için çıkacağız diyen Demirkanlı, “ Sezona geç başladığımızın arkasına kesinlikle sığınmıyoruz ve ilk maçımızı taraftarımızın da desteğiyle kazanarak 3 puanla başlamak istiyoruz. Önümüzdeki maçta tribünleri taraftarlarımızın doldurmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

https://www.youtube.com/watch?v=hhSJpZEVQSM

 

YORUMLAR

  1. hashas69 dedi ki:

    yorum yapan kardeşime şunu sormak isterim?
    1-) sağ açık olan .10 numara arkadaşımızı topsuz oyunda kaç kere gördün(adam kovalamak,baskı yapmak,vb)
    2-)takımın en hazır adamları .sağ bek,kaleci,66,22 numara
    3-)ikinci yarı giren adamların coğu vasat adam.53.17 ,29gibi
    4-)takıma stoper lazım ,tecrübe var ama yetersiz.ağır arkadaşlar..
    5-)takımda organize bir çalışma ,atak ,çalışılmış bir şey görünmedi.
    6-)sol bek çalışkan gibi görünsede,istenilen düzeyde değil..selçuk orda dene bakalım son 5 dakika oyuna alıyon…
    7-) hoca böyle giderse 5 hafta kalamaz.bilmiyormu?yada işinemi gelmiyor, bu lig mücadele ligi.
    8-)ali kemal ğeçen seneki performasından uzuk görüntü cizdi.
    9-)serdar kardeşimizde istenilen düzeyde değil.
    10-)hocam eğer okursan ;kale arkasında buhar olan neden hep bayburtlu???geçmişten gelen bir sıkıntımı var..
    11-)transferi yapan arkadaşlar .Allah aşkına kaç tane topçu izlediniz ,ve aldınız?
    12-)öneri;gelin bayburtta toptan anlayan 4 adama 3,5 kuruş verinde bu sene adam izlesin, seneye bu kadar parayı heba etmeyin…YAZIK.
    NOT; HERKEZ FUTBOLU BİLİR GÖZÜKSEDE, UYGULAMA ( ZEKA) İŞİDİR…….

  2. ALPEREN dedi ki:

    TAKIM ÇOK KÖTÜ SAĞ VE SOL BEK DE LİGİN ALTINDA TOPCULAR. FORVET İŞ GÖRÜR 10 NUMARA VE 66 NUMARA KALİTELİ TOPCULAR. KALECİ İLK MAÇTA GÜVEN VERDİ. TAKIMIN ÇOK EKSİĞİ VAR İNŞ. BAYBURTSPOR İÇİN EN İYİSİ OLUR