Dolar 32,5126
Euro 34,8641
Altın 2.486,23
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Bayburt Niğde’yi Dize Getirdi Ama Deviremedi

6 Aralık 2015 17:43 | Son Güncellenme: 1 Ocak 2016 19:56
A+
A-

Bayburt Grup Özel İdare Spor kendi sahasında oynadığı maçta Niğde Belediyespor’la golsüz berabere kaldı.

Bayburt Grup, Ligde şampiyonluk hedefi olan ve 32 puanla ikinci sırada yer alan Niğde Belediyespor’u Genç Osman Stadyumunda özellikle ikinci devrede oynadığı futbolla dize getirdi ama yenemedi. Soğuk havanın etkili olduğu maçta taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı ve 90 dakika destekledi.

Maçın ilk devresi özellikle orta saha ağırlıklı mücadeleyle geçti. 22. dakikada Hayri Mert 45. dakikada ise Süleyman girdikleri gol pozisyonlarından yararlanamadılar. Maçın 37. dakikasında rakibiyle girdiği hava topu mücadelesinde başından darbe alan İbrahim Ambülansla hastaneye götürüldü. İlk yarı sonrası her iki takımda soyunma odalarına gol atamadan gittiler.

Sakat ve önemli oyuncularından yoksun olarak Niğde Belediyespor maçına çıkan Bayburt Grup Özel İdare Spor maçın ikinci devresine adeta fırtına gibi başladı. Rakinbini kendi sahasına hapseden ve gol pozisyonları üretmeye başlayan ev sahibi Bayburt ekibi, ardı ardına gol kaçırma yarışınana girer gibi pozisyonları harcamaya başladı. Rakip Niğde Belediyespor tamamen kendi sahasında savunma yapmaya başladı. 47.dakikada Hayri Mert,53. dfakikada Uğur yakaladıkları pzisyonları değerlendiremediler.

Dakikalar ilerledikce ve taraftarın desteğiyle rakibini bunaltan bir futbol segilemeye devam eden Bayburt Grup, 70. dakikada Hayri Mert, 77 de Uğur,79. dakikada Ali, 82′ de kaptan Yunus yakaladıkları pozisyonlarda Niğde kalecisi Cihan’ı geçemediler. Maçın 82. dakikasında topla buluşan Yunus Emre Yalçın üç metreden topu boş kaleye gönderemedi ve maç başladığı gibi golsüz tamamlanmış oldu.

Eksik kadroya rağmen güçlü rakibi Niğde Belediyespor karşısında özellikle ikinci 45 dakikada ortaya koyduğu futbol ve mücadele örneğiyle sezonun en iyi maçını çıkaran Bayburt ekibinin futbolcularının her birisi dört yıldızlık futbol sergilemiş oldular. Bu maçta kaçan goller forvet sorununu iyice ortaya çıkarırken, Niğde Belediyespor içinde, farklı yenilebileceği bir maçtan altın değerinde bir puan aldı demek yanlış olmaz.

Puanını 23 yapan Bayburt Grup Özel İdare Spor gelecek hafta sezonun ilk yarısının son maçında Darıcaspor deplasmanında mücadele edecek.

Haftanın maç sonuçları

Bayburt Grup Özel İdare   0 – 0   Niğde Belediyespor

Batman Petrolspor   2 – 0   Tavşanlı Linyitspor

24 Erzincanspor   0 – 0   Darıca Gençlerbirliği

Bergama Belediyespor   3 – 1   Manavgatspor

Çatalcaspor   2 – 1   Sandıklıspor

Çine Madranspor   0 – 0   Dardanelspor

Kastamonuspor 1966   2 – 0   Körfez İskenderunspor

Çorum Belediyespor   3 – 1   Beylerbeyispor

Van BBSK   1 – 0   Dersimspor

Fotoğraf Galeri Buton

https://www.youtube.com/watch?v=NbLyQ4IxoZY

YORUMLAR

  1. Ferhat dedi ki:

    Harika futbol oynamislar gercekten.Bülent hocanin eli degince takima ruh gelmis.Gol atma isini de halledecegine inaniyorum.Bu takim is yapar!

  2. Serhat dedi ki:

    17 maçta atılan 10 gol her şeyi anlatıyor.Sahamızdaki tüm maçlara gittim.Beni en çok üzen ligin 1. 2. sini gördükten sonra bizimle aralarında olan 12-14 puanlık fark.Dünkü maçı düşünün Niğde takımı bizden 10 puan önde.İki takımın ortaya koyduğu mücadele ve oynadığı futbola baktığımızda bizim onlardan en az 10 puan önde olmamız gerekiyor.Devre arası 2 forvet bir de sağlam 10 numara bekliyoruz.Yedek kulübemiz çok zayıf.Takımda devamlı oynayan 15-16 futbolcu var.Sağdan Erçin’ in yaptığı bindirmeleri Soldan da bekliyoruz.Gereksiz yere top şişiriyoruz.

  3. HAZAR dedi ki:

    Bu sezon açıkcası playyoff treninni kaçırdık die düşünüyorum bu saatten sonra alınan futbolcuların kalitesi devre arası olduğu için yine sınırlı olacaktır bu senaryoya yabancı değiliz dejavu gibi geliyor artık devre arası 11 futbolcu alırız düşmekten zor kurtuluruz gidişat onu gösteriyor inşallah ben yanılırım son vuruşlarda en az 5-6 bariz gol pozisyonunu değerlendiremeyişimizi şansızlığa bağlamak aşırı iyimserlik olur bunun adı düpedüz YETENEKSİZLİK BECERİKSİZLİK…

  4. Gerçek Taraftar dedi ki:

    Çok güzel harika bir maç olmuş,gol yapamadık, teknik heyet
    noksanların nerede olduğunu bizden daha iyi görmüştür..
    Her maçı böyle oynasınlar ,goller ve galibiyetler gelir..Bu hafta
    deplasmandan puan veya puanlarla dönersek ,ikinci devre
    Bayburt için harika olacaktır…Belki birkaç nokta transfer yapılacak
    ama, Recep Serkan gibi bir golcüye ihtiyacımız olduğu kesin, bu
    maçta bile en az 5-6 tane yüzde yüz gollük hava topuna vuramadık…
    Bu takım bu hafta , ilk yarının son maçı beraberlik alması bile yeter
    diyorum…Yinede teknik heyeti ve futbolcuları oynadıkları bu futboldan
    dolayı kutluyorum…….