Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Bayburt Merkeze Bağlı Nişantaşı Köyünde Yangın

Bayburt Merkeze Bağlı Nişantaşı Köyünde Yangın
8 Nisan 2019 11:55 | Son Güncellenme: 8 Nisan 2019 15:01
A+
A-

Bayburt merkeze bağlı Nişantaşı Köyünde gece yarısı çıkan yangında 2 ev ile bir ahır kullanılmaz hale geldi.

Recep Altındaşoğlu’na evin çatısında başlayan ve kısa sürede büyüyen yangın hemen yanında bulunan bir eve ve ahıra da sıçradı.

Köy sakinlerinin ihbarı üzerine Bayburt, Aydıntepe ve Arpalı Belediyelerine ait itfaiye ekipleri ile birlikte 112 acil ve jandarma ekipleri de köye intikal ettiler.

Köy sakinleri bir taraftan evlerdeki eşyaları çıkarmaya çalışırken diğer taraftan ahırda bulunan hayvanlar da başka ahırlara götürdüler.

İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları başlatıldı. Can kaybının yaşanmadığı yangında 2 ev ve bir ahırda maddi hasar meydana geldi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.