Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 24°C
Çar 26°C

Bayburt Memur-Sen ’den deprem bölgesine 2 tır dolusu un gönderildi

Bayburt Memur-Sen ’den deprem bölgesine 2 tır dolusu un gönderildi
9 Şubat 2023 20:42
A+
A-

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremlerin ardına Memur-Sen Bayburt il temsilciliği 2 tır dolusu unu deprem bölgesine gönderdi.

Memur-Sen Bayburt İl Temsilcisi Kenan Turan yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Yüzyılın afetini yaşıyoruz. Yüzyılların da kadim yardımlaşma ve dayanışma kültürünü taşıyoruz. İnancımızın ve örfümüzün rehberliğinde afetzede kardeşlerimize kış gününde sıcak bir el olalım istiyoruz.

Memur-Sen öncülüğünde, ve Kızılay iş birliği ile tüm illerimizde başlatılan yardım seferberliğinde Memur- Sen Bayburt İl Temsilciliği olarak depremden etkilenen kardeşlerimize un yardımı yapma görevini üstlendik. Yardımsever kardeşlerimizin yoğun ilgi ve desteği ile topladığımız 2 tır unu (1040 Çuval) Adana ilimizde yaşayan kardeşlerimize ulaştırılmak üzere gönderdik.

Kuşkusuz, ülkemiz ve insanımız bu zor günleri yardımlaşma ruhu ile atlatacaktır. Emek veren, destek olan, dua eden tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun. Memur-Sen yönetimi olarak bu duyarlılığı gösteren tüm kardeşlerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Allah bu zor zamanda depremi yaşayan kardeşlerimize yardım etsin, hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah rahmet eylesin, milletimizin başı sağ olsun. Gün birlik ve beraberlik içerisinde yaraları sarma günüdür. Duyarlı tüm vatandaşlarımızın hassasiyetlerine aracı olmak için yapılacak yeni yardımlar için de hazırız.”

 

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Misafir dedi ki:

    Hemşehrilerimizin,kamu çalışanlarının bir nebze olsun depremzedelere yardım ulaştırılmasına vesile olan Memursen yönetimine teşekkürü bir borç biliyorum.Çok önemli bir organizasyon ve hayır…