Dolar 32,5872
Euro 34,8257
Altın 2.507,53
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 25°C

Bayburt Lider Sakarya’dan Puansız Dönüyor

Bayburt Lider Sakarya’dan Puansız Dönüyor
8 Şubat 2015 15:39 | Son Güncellenme: 15 Şubat 2015 16:20
A+
A-

Bayburt Grup Özel İdare Spor grup lideri olan Sakarya Spor’la deplasmanda oynadığı maçını 1-0 kaybetti.

Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu’nda oynadığı zorlu Ziraat Türkiye kupası maçı sonrasında yorgun bir şekilde Lige döndü ve Sakarya maçı için Sakarya’ya geçti. Bu maça puan veya puanlar almak için çıktığı maça tribündeki yerlerini alarak takımlarını desteklemeye gelen yaklaşık 350-400 kişilik Bayburt Spor taraftarlarının desteğiyle başladı. Bayburt Grup Özel İdare Spor’lu futbolcular oyuna istedikleri gibi başlayamadılar. Sezonun ilk devresinde Bayburt’ta oynanan maçta 2-2 kalarak bir puanla ayrılan Sakarya spor maça daha istekli ve baskılı başlayan taraf oldu. Pozisyonlar üretmeye başlayan ev sahibi ekip Sakarya Spor, baskılı oyunun neticesini 22. dakikada Burak’ın attığı golle elde ederek 1-0 öne geçti.

Yediği golden sonra biraz daha toparlanan ve sahada istediklerini yapmaya çalışan Bayburt Grup Özel İdare Spor bulduğu iki pozisyondan yararlanamadı ve maçın ilk devresi Sakarya Spor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci devreye gol bulmak amacıyla başlayan ve ilk yarı oynadığı futbola rağmen rakibine oranla daha iyi top çevirmeye başlayan Bayburt Grup Özel İdare Spor beraberlik golünü bulmak için geliştirdiği ataklar sonucu değiştirmedi ve maç Sakarya Spor’un 1-0 lık galibiyetiyle sonuçlandı.

Bayburt Grup Özel İdare Spor gelecek hafta Genç Osman Stadyumunda Bergama Belediye Spor’u konuk edecek.

Haftanın Maç Sonuçları

Sakaryaspor   1 – 0   Bayburt Grup Özel İdare

Van BBSK   2 – 0   İstanbul Güngörenspor

Etimesgut Belediyespor   1 – 2   Orhangazispor

Ayvalıkgücü Belediyespor   1 – 1  Anadolu Üsküdar 1908

Beylerbeyi   2 – 1  Erzin Belediyespor

Bergama Belediyespor   1 – 0   Kahramanmaraş BBSK

Sandıklıspor   1 – 3   Ankara Demirspor

Kayseri Şekerspor   2 – 1   Silivrispor

 

Sakarya Spor Bayburt Grup Özel İdare Spor Maçı 1 Sakarya Spor Bayburt Grup Özel İdare Spor Maçı 2 Sakarya Spor Bayburt Grup Özel İdare Spor Maçı 3

YORUMLAR

  1. Abbas yolcu dedi ki:

    Yeni transferlerden kaç tanesi oynadı, bu takımın santraforu,gölcüsü kim,
    deplasmanlardan ne zaman galip gelmeye başlayacağız…?

  2. yaşar dedi ki:

    Yazık oldu ya çocukların emeğine en azından bir puan almalıydık.neyse sağlık olsun.hepsinin ayağına sağlık.bundan sonraki maçlarda başarılar dilerim.