Dolar 32,4883
Euro 34,7656
Altın 2.490,41
BİST 9.552,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 20°C

Bayburt Kurban Yazoğlu Boks Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu

Bayburt Kurban Yazoğlu Boks Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu
20 Temmuz 2019 18:09
A+
A-

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Gümüşhane’de düzenlenen “15 Temmuz Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında” Bayburt takım halinde Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Gümüşhane’de 14-20 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenen ve 55 ilden 557 sporcunun katıldığı şampiyonada, Milli takım antrenörü Seyfullah Dumlupınar’ın çalıştırdığı sporcular Bayburt adına önemli bir başarıya daha imza atarak 3 Altın ve 3 Bronz madalya kazanarak takım halinde Türkiye şampiyonu oldular. 

Alınan başarıda önemli katkı sahibi olan antrenör Seyfullah Dumlupınar, “ 2019 yılı Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonasında Şampiyon olan ve derece alan sporcularımız, ilimizi ve yeni kurulan Kurban Yazoğlu Spor Kulübünü en iyi şekilde temsil ettikleri için tebrik ediyorum. Sporcularımıza belirlediğimiz 2024 Olimpiyat hedefine ulaşmak için çalışmalarımıza disiplinli bir şekilde devam edeceğiz. Ayrıca bu kulübün kurulmasında  desteklerinden dolayı Yazoğlu ailesine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  

Türkiye Boks Federasyonu Bayburt İl Temsilcisi Ertuğrul Akagündüz ise duygularını şöyle ifade etti; “ Her zamanki gibi boksta Bayburt ses getirmeye devam ediyor. Antrenörümüz Seyfullah Dumlupınar başta olmak üzere bütün sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını temenni ediyorum” dedi. 

Bayburt’u temsile eden Bayburt Kurban Yazoğlu Boks Spor Kulübü sporcularından madalya alan sporcuların isimleri söyle: 

Özbek Türk  41,5 kg Altın Madalya

Emre Yıldızoğlu  43 kg Altın Madalya

Abdulsamet Saka 48 kğ Altın Madalya 

Abdulsamet Sokar 44,5 kg Bronz Madalya

Talha Bayrak 50 kg Bronz Madalya

Furkan Onat 52 kg Bronz Madalya

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.