Dolar 32,5854
Euro 34,7959
Altın 2.511,26
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Bayburt kötü gidişe Bodrum’da “dur” dedi

Bayburt kötü gidişe Bodrum’da “dur” dedi
23 Ekim 2021 16:02 | Son Güncellenme: 28 Ekim 2021 20:04
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor Bodrumspor deplasmanından 2-1 galip gelerek kötü gidişe dur dedi ve önemli bir galibiyet aldı.

Bodrum ilçe stadyumunda oynan maçın ilk 45 dakikası her iki takımında kontrollü oyunu tercih etmesi neticesinde orta saha mücadelesiyle geçti ve golsüz tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına ev sahibi ekip daha istekli ve atak başladı. Kanatlardan ataklar geliştiren Bodrumspor gol pozisyonları üretirken defansında boşluklar vermeye başladı.

Dakikalar 66’yı gösterdiğinde topla ceza sahasında buluşan İbrahim Alan düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi Bayburt Özel İdarespor 1-0 öne geçti.

Yediği golden sonra baskısını iyice artıran ev sahibi ekip Bodrumspor, 6 dakika sonra 73. dakikada Berk İsmail Ünsal ile beraberlik golünü buldu 1-1.

Sarı Siyahlı ekip Bayburt Özel İdarespor oyunda dengeyi kurduğu dakikalarda 80’nci dakikada sol kanattan geliştirdiği atakta topla buluşan İbrahim Alan kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti 2-1.

6 sarı kartın çıktığı maçta kalan dakikalarda her iki takımın geliştirdiği ataklarda başka gol olmadı ve kötü gidişe dur diyen Bayburt Özel İdarespor zor bir deplasmandan 2-1 galip ayrılarak puanını 17 ye yükseltirken, Bodrumspor 16 puanda kaldı.

Bodrumspor deplasmanında İbrahim Alan ile 3 puana ulaşan Bayburt Özel İdarespor 31 Ekim Pazar günü Gençosman Stadyumunda grup lideri Van Spor’u konuk edecek.

Bayburt Özel İdarespor 27 Ekim Çarşamba günü Türkiye Kupasında Kocaelispor’la deplasmanda mücadele edecek.

Haftanın maç sonuçları:

Bodrumspor   –  Bayburt Özel İdare Spor  1 – 2

Van Spor FK  –  Sivas Belediyespor  0 – 3

Somaspor     –  Kahramanmaraşspor  2 – 0

Adıyaman FK –  Diyarbekirspor   1 – 2

Hekimoğlu Trabzon   –   Turgutluspor  2 – 2

İnegölspor     –    Sakaryaspor   0 – 5

Niğde Anadolu FK     –    Ergene Velimeşe  1 – 2

Afjet Afyonspor       –    Etimesgut Belediyespor  1 – 1

Ankaraspor    –   Serik Belediyespor  3 – 2

Çorum FK      –   Sarıyer  5 – 0

 

 

YORUMLAR

  1. Hakan dedi ki:

    Bayburtumuzu tebrik ediyorum

  2. GERÇEK TARAFTAR dedi ki:

    Sadece TEBRİKLER , zor deplasmandan 3 puan aldık…. Fazla da yorum yapmak anlamsız, bu hafta VANSPOR maçını alırsak bu galibiyetin bir anlamı olacaktır… Yönetim ,taraftar devamlılık istiyoruz.. Selamlar…

  3. MUSTAFA ŞALCI dedi ki:

    ⚽️⚽️⚽️⚽️ TEBRİK’LER ⚽️⚽️⚽️⚽️