Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 17°C
Per 14°C

Bayburt Koronavirüste Zirve Yaptı!

Bayburt Koronavirüste Zirve Yaptı!
3 Nisan 2021 22:43 | Son Güncellenme: 3 Nisan 2021 22:45
A+
A-

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan illere göre 100 bin nüfusa göre vaka sayısı tablosunda, yüksek risk kategorisinde yer alan Bayburt, bu hafta zirve yaptı.

Bayburt 100 bin kişide vaka oranı 244,17 olarak açıklandı. Kentte iki hafta önceki vaka oranı 100 Bin’de 74,47 olarak açıklanmıştı. Kısa sürede Bayburt’taki vaka oranlarının üç katı aşmış olması büyük endişe yaratıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 27 Mart-2 Nisan arasında, haftalık verilere göre Samsun, İstanbul, Yalova, Çanakkale ve Kırklareli illerinin 100 bin kişide en çok Covid-19 vakası görülen iller olduğunu açıkladı.

Haftalık verilere göre, ülke genelinde Samsun her 100 bin kişide 678,72 ile en yüksek, Bayburt 244,17, Şırnak ise 23,43 ile en düşük vakanın olduğu iller arasında yer aldı.

 

Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya heabından yaptığı açıklamasında, “İllerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısını gösteren insidans haritamızın güncel hali. Durumu lehimize çevirmek elimizde” dedi.

 

YORUMLAR

  1. Faruk dedi ki:

    Sayın Akp İl Başkanı Hacı Ali Polat Yaptığınız Kongrelerin sonucudur gurur duyun ..
    O yetmedi tuttu milletin otobüs otobüs Ankara ya götürüp getirdi . Daha sonra Bayburtta Virüs Patladı Şaşırdık mı Hayır tesadüf mü .
    Siz Milletle Dalgamı Geçiyorsun Esnaf Kan ağlıyor . Siz Hava basma peşindesiniz . Bu Bayburtun Bu Halinin tek sebebi sensin . Hakkımızı Helal etmiyoruz . Her iki Dünyada elimiz yakanda yazık değilmi bu insanlara

  2. HALİL MERT dedi ki:

    çok güzel çok güzel ‘HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK’

  3. Ünal kaya dedi ki:

    Sözde hafta sonu kısıtlama var ama bu Bayburt için maalesef geçerlideğil caddeler insanlardan geçilmiyor yollarda arabalar cayır cayır dolaşıyor bu memleketin polisi ne iş yapar çok yazık çok türkiyeninin en küçük vilayeti ben Bayburtlu olarak utanıyorum