Dolar 32,5975
Euro 34,7931
Altın 2.498,37
BİST 9.439,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Bayburt Kızılay yeni yönetimi Belediye Başkanı Pekmezci’yi ziyaret etti

Bayburt Kızılay yeni yönetimi Belediye Başkanı Pekmezci’yi ziyaret etti
14 Haziran 2022 19:08
A+
A-

Türk Kızılay’ı Bayburt Şube Başkanı Ensar Yerlikaya ve yönetim kurulu üyeleri Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’yi ziyaret etti.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Pekmezci göreve yeni başlayan Başkan Yerlikaya ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

Kızılay’ın çalışmalarını takdirle izlediklerini söyleyen Başkan Pekmezci, “Türk Kızılay’ı kurulduğu 1868’ten bu tarafa yalnızca ülkemizde değil tüm mazlum coğrafyalarda yaptığı yardım çalışmalarıyla insanların kalbine dokunmuş ve takdire şayan işler başarmıştır.  Kendilerine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum. Malumunuz üzere Kurban Bayramı iyice yaklaştı. Bu yıl ki kurbanımızı Türk Kızılay’ına bağışladığımızı buradan ifade etmek istiyorum” dedi.

Başkan Hükmü Pekmezci’ye kendilerine gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Yerlikaya ve yönetim kurulu üyeleri ise Kızılay’ın Bayburt’taki çalışmaları hakkında bilgi vererek, kurban bağışı için şükranlarını sundu.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.