Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 24°C
Çar 26°C

Bayburt Kapalı Yüzme Havuzunda Tadilat Ne Zaman Bitiyor

Bayburt Kapalı Yüzme Havuzunda Tadilat Ne Zaman Bitiyor
9 Şubat 2019 17:51
A+
A-

Bayburt Kapalı Yüzme Havuzunda tadilat çalışmalarının önemli bir bölümü tamamlandı ve teslimat süresi belirlendi.

Yüzme havuzunda devam eden su kaçakları nedeniyle kapanan ve yaklaşık iki ay önce tadilat çalışmalarına başlanan Kapalı Yüzme Havuzunda devam eden çalışmalar hakkında yüklenici firma şantiye şefi Yılmaz Karakaya, “ Çalışmalarımızı iki ay önce başlattık. Yaklaşık iki ay sonra ise tamamlanarak hizmete girmiş olacaktır. Şuana kadar su sızdırmazlık izolasyonlarını tamamlamış durumdayız. Önümüzdeki hafta ise seramik kaplama işlemlerini başlatmış olacağız. Mevcut duşların tadilatlarının büyük bir bölümünü yeniledik. Yapılan bu tadilat sonrası, önceden yaşanan sorunlar tekrar etmeyecek ve dolayısıyla havuz düzenli bir şekilde hizmet vermiş olacaktır. İki yıl süre ile havuzun bakımı bizim sorumluluğumuzda olacaktır.  Mart ayı sonunda yüklenici firma olarak biz işimizi tamamlayıp teslimini yapacağız. Daha sonra temizlik ve benzer çalışmaları yapıldığında Nisan ayı içerisinde hizmete girmiş olacaktır” dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=WWlnAnCqQUo

YORUMLAR

  1. sinirhastasi dedi ki:

    ah memleketim ahh… bu memlekette yapılan düzgün bir işi bana gösterbilir misiniz.?
    kamuoyunun cevap beklediği sorular:
    Bu havuzu geçmiş dönemlerde yapanlara ne kadar ödeme yapılmıştır?
    Havuz sağlam(!) olarak mı teslim alınmıştır?
    Havuzun su kaçırmasından ötürü teslim alan kişilerin sorumluluğu var mıdır?
    Havuz tadilatı için ayrıca para ödenmiş midir?
    ****
    Bakınız değerli dostlar vatandaş isyan noktasına geldi… Özellikle geçen rastladığım bir tartışmada vatandaşın artık patlama noktasına geldiğini gördüm. Konu ise ortaya atılıp bir türlü icraata dökülemeyen kentsel dönüşüm .

    galer hamamı çevresinde eski evi olan bir kişi sohbet esnasında veryansın ediyor. evinin taş ev olduğu çatısının aktığı duvarlarında catlamalar oldugu v.s. ifade ediyor. ancak kentsel dönüşüm gelecek diye eli kolu bağlı akan çatı altında yıkılacak duvar yanında mütahite veremeden veya tadilatını yapamadan oturmaya devam ettiğini ifade ediyor.

    yetkililer bu konuya açıklık getirmelidir. Bir proje olacak mı olmayacak mı? hele bi seçim geçsin sözlerini geçmişte de çok duyduk ortada bir şey yok.

    İnsanlar 3-4 senedir kentsel dönüşüm gelecek diye bu bölgede bekliyor. Peki bundan önce yaklaşık on senedir ortaya atılan sanayi veysel sakal, mah.lerinde bir gelişme bir duyuru yokken bu bölgenin yapılmasına kim inanır ki? Lütfen yetkililer bu konuda bir açıklama yapsın artık… etrafınıza lütfen bakın zira bayburt evleri göçüyor.. yapılacaksa yapılsın yapılmayacaksa millet başının caresine bakar elbet.. . geçen seneler içeriinde bayburtta çöken binayı hatırlayınız… kartaldaki bu hafta olan olayı hatırlayınız.
    kentsel dönüşüm gelecek diye bayburtta vatandaş adım atamıyor , peki iş yapma görünümünde olup vatandaşa adım attırmayanlar yani aslında hiçbir sey yapmayan/yapamayanların bir göçme esnasında sorumlulukları vicdanları ne durumda olacak?
    saygılarımla.

    ( bu arada hani tren ne oldu tren?)