Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
BİST 9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Bayburt İl Özel İdarespor Otobüsüne Kavuştu

Bayburt İl Özel İdarespor Otobüsüne Kavuştu
11 Ekim 2018 14:09
A+
A-

Bayburt İl Özel İdarespor’un sponsoru olan AnZentrum firması tarafından kulüp için kiralanan otobüs törenle kulüp yetkililerine teslim edildi.  

Otobüsün teslimatı törenine, Vali Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti İl Başkanı Fatih Yumak, Kulüp Başkanı Ersoy Özbek, AnZentrum Firma Sahibi Muhammet Karaoğlu ile kulüp yöneticileri ve taraftarlar katıldı.  

Vali Pehlivan törende yaptığı konuşmada kiralanan otobüsün Bayburtspor’a kazandırılmasında emeği geçenlere, sponsor olan AnZentrum firmasının sahibi Muhammet Karaoğlu’na teşekkür eden Vali Pehlivan, “Biliyorsunuz Bayburtspor’umuz yeni bir yapılanma sürecine girdi ve bu süreci tamamladı. Futbolcuları, teknik heyeti ve yönetimiyle yeni bir kadro oluşturuldu. Bizler de Bayburt Valiliği ve Bayburt Belediyesi başta olmak üzere ilimizdeki ilgili kişi kurum ve kuruluşlar olarak hep birlikte bu oluşumu gerçekleştirme gayreti içerisinde olduk. Belirli bir aşamaya geldik. Bütün bunlar kendiliğinden olmuyor. Çok meşakkatli bir süreçten geçildi. Artık herkesin katkı ve katılım sağlaması gerekiyor. Bugüne kadar maddi ve manevi anlamda katkı sağlayan bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte gerek Bayburt’ta gerekse il dışında yaşayan hemşerilerimizin katkılarıyla inşallah takımımızı elbirliği içinde daha güzel yerlere taşırız.” dedi. 

Takımın ligde birinci sıraya yükselmesinin kendilerini memnun ettiğini dile getiren Vali Pehlivan, “Şu anda 12 puanla ligde birinci sıradayız. İnşallah bu başarılar artarak devam eder. Bu özveriyle, çalışmakla oluyor. Bu vesileyle buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum. Katkının azı çoğu olmaz. Bir bilet alıp maça gelmek de bir katkıdır, imkanı olanın kombine alması ya da bağışta bulunması da bir katkıdır. Bunların hepsi kıymetlidir. Bu takım Bayburt’un ve Bayburtlularındır. Hep birlikte sahip çıkarsak daha iyi yerlere gelecektir. Bir kez daha kulüp yöneticilerimize, teknik heyetimize ve oyuncularımıza üstün başarılar diliyorum. Takım otobüsünün de kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum, Muhammet Karaoğlu’na tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah bu otobüs takımımızı hep başarılara doğru götürür.” diye konuştu. 

Tören sonrası otobüs kulüp tesislerine götürerek yetkililere teslim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.