Dolar 32,3766
Euro 35,0173
Altın 2.325,42
BİST 9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Bayburt İl Özel İdaresi Çalışanları Kan Bağışında Bulundu

Bayburt İl Özel İdaresi Çalışanları Kan Bağışında Bulundu
28 Ocak 2020 10:56 | Son Güncellenme: 28 Ocak 2020 10:57
A+
A-

Bayburt İl Özel İdaresi çalışanları Kızılay Kan Merkezi’nin kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Düzenli kan bağışı yapmayı ve zor anlarda ihtiyaç sahiplerinin yanında olmayı hedefleyen Kızılay’ın Bayburt şubesi tarafından Bayburt İl Özel İdaresi ana binasında gönüllü kan verme işlemi gerçekleştirildi.

İnsan kanının acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu, kan vermenin sağlıklı her vatandaşın görevi olması gerektiğini vurgulaya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ensar Yerlikaya, verilen her ünite kanın bir hayat kurtardığının unutulmaması gerektiğini belirterek, kan vererek kampanyaya destek olan personele teşekkür etti.

Yerlikaya aynı zamanda Elazığ’daki deprem bölgesine gönderilmek üzere İl Özel İdaresi olarak bir yardım kampanyası başlattıklarını, bu kapsamda personel maaşlarını valilik kanalıyla Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere ulaştıracaklarını kaydetti.

Türk Kızılayı Bayburt Şube Başkanı Hümeyra Çelik ise kış aylarında kan bağışının düşmesi nedeniyle kan tedarik etmekte zorlandıklarını ifade ederek, “Kurumların destekleriyle gönüllü bağışçılara daha rahat ulaşabiliyoruz. Kan vermek hem vücut sağlığı bakımından, hem de kan verilen kişilerin sağlığı açısından çok büyük önem arz ediyor. Etkinliğimize kanıyla destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Etkinliğe, İl Özel İdaresinin çalışanlarıyla birlikte, İl Jandarma Komutanı Alb. Halil Murat Bilgiç, Defterdar Yüksel Ertekin, İl Sağlık Müdürü İlker Hancı ve sendika temsilcileri katıldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.