Dolar 32,4839
Euro 34,9514
Altın 2.439,24
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Rahmi Güney görevlendirildi

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Rahmi Güney görevlendirildi
8 Temmuz 2022 11:11 | Son Güncellenme: 8 Temmuz 2022 13:26
A+
A-

Bayburt Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hakan Tomar görevden alınırken yerine Yüksek Öğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Daire Başkanı Rahmi Güney görevlendirildi. 

7 Mart 2022 tarihinde Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü olarak Cengiz Karakaşoğlu’nun yerine atanan Ahmet Hakan Tomar, 4 ay sonra görevden alınarak Ankara Yenimahalle İlçe Müdürlüğüne atandı.

Geçtiğimiz ay Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alındıktan sonra Yüksek Öğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Daire Başkanı olan Rahmi Güney, Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi.

Bayburt’un yeni  İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Rahmi Güney’in Kurban Bayramı sonrası göreve başlayacağı belirtildi.

 

YORUMLAR

  1. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Bayburt’u karıştır, yaz, boz tahtası gibi kullan ve at, Milli eğitim müdürlerinin iyiliği veya kötülüğünü hiç konuşmuyorum ve soruyorum. Cengiz bey niye gitti.? Ahmet hakan tomar bey niye geldi, neden gitti..? Rahmi Güney bey, niye geldi ne zaman gidecek..? Görüntü şu Bayburt’a kıymet veren yok, herkes bir yere terfi ettirilerek gidiyor. Bayburt atlama tahtası, olarak kullanılıyor. Bunu başka ilde yapsanız adamı DEF’e korlar. Neden.? Bayburt’da iktidar partisi yöneticilerinin iradesi ve gücü yok, , bunun başka izahı da yok, varsa bir baba yiğit açıklasın. Yazık aslında küçük düşürülen Bayburtlu oluyor. Hak ve hukukumuzu koruyun. Lütfen kendinize gelin..

  2. Bayburt dedi ki:

    MİLLİ EĞİTİM ÇOK HASSAS BİR ALAN ÇOCUKLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNE DİREK DOKUNAN BİR KURUM.. SON YILLARDA BAYBURT UN BAŞARISI ÇOK GERİLERDE.. İNŞALLAH YENİ ATANAN MÜDÜRÜMÜZ BAŞARIYA GÖRE YENİDEN BİR YAPILANDIRMA YAPARAK, EĞİTİM CAMİASINDA TAKIM RUHU OLUŞTURARAK, ZEKİ VE GÜRBÜZ ÇOCUKLARIMIZA İYİ BİR EĞİTİM VE ÖĞRETİM İMKANI SUNARAK ŞEHRİMİZİ TÜRKİYE SIRALAMASINDA İYİ BİR NOKTAYA GETİRİR.

  3. BAYBURTLU dedi ki:

    ADAM GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜ İKEN AKP DEN MİLLET VEKİLİ ADAY ADAYI OLMUŞ DAHA SONRA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE ÖDÜLLENDİRİLMİŞ BU GÖREVİDE DÖRT SENE YAPMIŞ NE YANİ ŞİMDİ CENGİZ KARAKAŞOĞLU EBEDİ BİLLAH BAYBURT MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLARAKMI KALACAKTI YADA CENGİZ BEY OLMASA BAYBURT MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEKİ İŞLER YÜRÜMEYECEKMİ YADA MİLLİ EĞİTİMİN KAPISINA KİLİTMİ VURULACAK SİZ MERAK ETMEYİN BELKİDE YARIN BİR GÜN CENGİZ BEY GAZA GELİP KENDİ MENFAATİ DOĞRULTUSUNDA BAŞKA BİR SİYASİ İRADENİN EMRİNE GİRİP DÜN DOĞRU BULDUĞU ŞEYLERE BU GÜN YANLIŞ DİYECEK SİZİN BURADAKİ BOŞ SERZENİŞLERİNİZDE YANINIZA KAR KALACAK HAAA ŞUNUDA BELİRTEYİM HANGİ MEVKİ VE MAKAMDA OLURSA OLSUN İNSANLAR GEÇİCİ DEVLET BAKİDİR O YÜZDEN KİMSE OTURDUĞU YERDEN HÜKÜMETİ YIKMAYA ÇALIŞMASIN

  4. Hamit dedi ki:

    Bu da gider gelen hep gidecek bunu bele belleyin . Cengiz beyi aldılar bu haksızlıktan sonra kimseyi durdurmayacagız

  5. Murat haşlak dedi ki:

    Olması gereken geçte olsa oldu . 4 ayda demekki ancak akılları başına geldi . Cengiz Karakaşoğlu dokunduğu yeri mükemmelleştiren mükemmel bir insan . Hem karakteri hem çalışması bayburtta ki tüm il müdürlerine örnek olabilecek insan . 2023 seçimde bu haksızlık unutulmayacak unutturmayacağız .

    1. OsmanBey dedi ki:

      Merak ediyorum ne yapmış Bayburta. Eğitim adına nasıl bir atılım yapmış Cengiz bey?

  6. Kemal biricik dedi ki:

    Yapılan haksızlığı yutmaları da iyi oldu . Biz dedik 2023 Cengiz Karakaşoğlu senesi .